dulciuri retata vladut antena 12 decembrie
Pagina 4 din 5
... , 50 g unt, 50 ml ulei, 12 felii piine, 2 oua, 1 ceasca lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calit, 2 linguri untura, sare, 10-12 boabe de piper. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -25 cm), 250 g rosii mici, 12 cartofi noi marunti, 8 rulouri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... l sint necesare 10 kg macese, 12 kg zahar si 35 l apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde taiata marunt, 1 cutiuta smantana (12% grasime), piper negru, sare, frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc (5 kg), 400 g sare, 12 g silitra, 10 boabe piper, 2 boabe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un platou ornat cu verdeturi. - 12 raci, 1/2 l apa, 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mica, 150 g mozzarela, 100 g gouda, 12 creveti decorticati. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pana cand casul s-a aurit frumos. - 12-16 cepe mari, ceva ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce baconul devine putin crocant. - 12 andive, 32 felii fine de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... "roua". - 2 kg mere, 350 g zahar, 12 galbenusuri de ou, 3-4 linguri faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece 3-4 luni. - 1 kg zahar, 10-12 flori de soc mari, 4-5 lamii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frumos si un gust deosebit. - 12 felii franzela, 200 g pestisori, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un vin alb. - 500 g dovlecei, 12 oua, 2 cepe, 3 linguri de untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care, apoi, se taie in 12-13 felii.In continuare, galustele ... ou, 50 g gris, 50 g faina, 12-13 prune, sare, 50 g pesmet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cate-o lingura de smantana indulcita. - 12 felii de cozonac (vechi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incins (treapta a II-a la aragaz). - 12 rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... catei de usturoi, doua cepe, 12 cuisoare, doi cm de scortisoara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu cu brinza si se asaza pe o tava unsa cu unt. Peste fiecare corn se pune cite o bucatica mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute. Se servesc imediat, fierbinti. - 200 g unt, 200 g brinza telemea, 1/2 lingurita chimen, 12 cornuri drepte. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde, 1 ceapa, 2 ardei verzi (capia), 12 masline negre, o jumatate de sfecla ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro