dulciuri retata vladut antena 12 decembrie
Pagina 4 din 5
... se pudreaza cu zaharul vanilat. - 12 clatite, 500 g branza de vaci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... salata cu felii de rosii. - 12 ardei grasi frumosi, 2-3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si un ardei iute. - 10-12 legaturi loboda, 2 cepe, 2 morcovi, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 cartofi, 1 ardei gras, 1 dovlecel, 10-12 pastai de fasole verde, putina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 150 g frisca, 1 lingurita zahar vanilat, 12 linguri lichior de oua, fulgi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sunt moi. Se adauga varza, 12 cupe de apa, cubuletul de ... supa de pui sau vita, 12 cupe (aproximativ 3 litri) apa. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gras rosu si unul verde, 12 felii subtiri de slaninuta, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 300 g cu coaja), 250 g zahar, 12 linguri coniac, 1/4 l zeama de portocala ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 picior de vitel, 200 g morcovi, 12 cepe arpagic, 1 pahar cu vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -le fierbinti sau caldute. - 6 vinete, 12 fileuri de ansoa, 8 rosii frumoase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 900 g carne de vita, 2 dovlecei, 12 ciuperci. Pentru marinata - 5 cepe albe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... repede in contact cu aerul. - 12 felii franzela, 6 felii sunca, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pasta de peste (din tub), 12 masline negre. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de patrunjel, 2 catei de usturoi, 12 oua, 3 prize (varfuri de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu frunzulite de patrunjel verde. - 8-12 fileuri de hering, 1/2 l zer (de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frumoase, nuca, stafide, scortisoara, margarina, 12 linguri zahar, 4 linguri de faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , aduceti aripioarele cu sosul alaturi. - 12 aripi de pui, 4 oua, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc fara os (bucata), 12 felii subtiri de slanina afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza. - 10-12 buc. ardei grasi, 600 g brinza de vaca, 200 g unt, 1 leg. marar verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10-12 buc. ciuperci, 1 buc. sfecla mijlocie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro