Cauta in 20.694 retete
Blat: -6 albusuri,6 linguri apa,se bat spuma si se adauga apoi 6 linguri zahar si galbenusurile. Se pun pe rand 12 linguri faina si un praf de copt,se amesteca usor. Se unge tava cu unt si se intind in strat biscuitii macinati,apoi se pun merele rase si amestecate cu zahar si scortisoara,necalite si nestoarse de zeama(zeama va inmuia biscuitii). Peste stratul de mere intindem uniform blatul si coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 6 http://amainbucatarie.blogspot.ro/2011/12/prajitura-cu-ciocolata.html 7 http ... /11/negresa-cu-ciocolata.html 12 http://amainbucatarie.blogspot.ro/2010 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Salata de tortellini Marti - Salata de somon Miercuri - Pui in sos dulce de portocale Joi - Sote de mazare cu pui si morcovi Vineri - Pui la cuptor cu usturoi si mamaliguta Sambata - Pui in sos dijonez cu smantana Duminica - Pui la cuptor cu mere, capsuni si fructe de padure Mic-dejun- Granola Desert - Tortulet Panettone cu crema de portocale
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... care bucatareste atatea minunatii la "Dulciuri fel de fel" . Cum e Miha ... sa intrati pe blogul ei : "Dulciuri fel de fel" ca nici ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Luni - Friptura irlandeza de pui cu mustar Marti - Pui dulce-acrisor in sos de portocale Miercuri - Tocana ardeleneasca cu carne de porc Joi - Avgolemono Vineri - Friptura de porc cu mustar si spanac Sambata - Bors polonez Duminica- Pui in lapte a la Jamie Spuma capsuni Milan Cookies
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
APERITIV http://adnas54.blogspot.com/2010/03/pasta-de-peste-pe-pat-de-ardei-copt.html http://www.nikohomeblog.com/2010/03/fasole-batuta-aperitiv.html LEGUME http://bucatariaelenei.blogspot.com/2010/03/cartofi-cu-baghar.html MANCARURI CU CARNE http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/03/piept-de-pui-aromat-cu-sos-de-susan.html http://adiscook.blogspot.com/2010/03/orez-cu-cotlet-de-porc-si-legume.html http://thegreenfoot.blogspot.com/2010/03/pui-cu-alune.html...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparati-le din timp. Ingrediente: - 12 aripioare de pui - 250 ml ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intre aer. Se coace 10-12 min cu aburi la 220 ... el horno precalentado a 220?C 10-12 min c on vapor, despues se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
500 gr. carne, 12 cartofi mari, 6 cepe, 1 cescuta orez, 4 legaturi verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o cutie fileuri de ansoa, capere, 12 buc. masline negre, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... calit, 2 linguri untura, sare, 10 - 12 boabe de piper Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 12 linguri zahar, 9 linguri faina, 1 kg lapte, 1 pachet de margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gata Se servesc cu smintina. - 12 ardei mijlocii, 750 g carne, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde taiata marunt, 1 cutiuta smantana (12% grasime), piper negru, sare, frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 felii de franzela, pasta de peste, 100 g unt, 100 g masline, 1 cutie de sardele mica, 4 felii salam, 2 felii sunca, 2 oua Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se amesteca cu pasta de peste si se ung feliile. Deasupra se asaza masline taiate in forma de rozeta, sunca si salamul taiat in triunghiuri, o felie de ou fiert si cite o bucatica de sardea. Printre goluri se orneaza cu unt frecat spuma, frunzulite de patrunjel si mici patrate de gogosari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
putina friptura rece, spanac crud 30 frunze, 12 buc ciuperci fierte sau din conserva, 3-4 buc Mod de preparare: Friptura pentru salata poate sa fie din orice carne se doreste (facuta la gratar sau prajita) sau se poate minca si fara carne. Rosiile, spanacul, friptura si ciupercile se taie bucati. Ceapa mica, cu smantana, cu branza, cu iaurtul si cu verdeata se mixeaza pana se face un sos. Se amesteca cu restul ingredientelor, se condimenteaza si se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com