Cauta in 21.294 retete
... faina ,peste foaie se intinde dulceata si se presara nuca pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
C o m p o z i t i a 1 : 8 oua, 150 g zahar, 150 g nuci macinate, 1 praf de copt, 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei, visine etc; C r e m a: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri cafea naturala sau nes, 100 g nuci(alune) prajite Mod de preparare: Se face un blat din prima compozitie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 albusuri, 2-3 linguri dulceata de visine, zmeura, fragi etc Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu dulceata la un loc. Se toarna in forma unsa si se coc la cuptor incet, timp de 10 minute si apoi la cuptor tare 20 minute. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 gr. zahar, fructe din dulceata Mod de preparare: Se taie ... felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 75g unt, 1 lingura pesmet, 4 linguri dulceata Mod de preparare: Se fierbe ... cu pesmet. Se intinde deasupra dulceata si se acopera cu restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 ml ulei, 150 gr. dulceata de orice fel, 300 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite Mod de preparare: Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pana se coace....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . zahar tos, 200 gr. unt, dulceata de visine Mod de preparare ... untul cu zaharul si cu dulceata pasata si se adauga in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere se ia 1/2 pahar de dulceata Mod de preparare: Se spala ... celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava ... lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Alegeti petalele de trandafir, opariti-le, scurgeti-le de apa. Lasati ... jos, 5 min. Pana se raceste dulceata, intoarceti de mai multe ori ... 230 ml. - 30 petale de trandafir, 2 mere, sucul de la o lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca Mod de preparare: Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pana cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pisate, 300 gr. marmelada sau dulceata scazuta Mod de preparare: Se ... un strat de marmelada sau dulceata, peste care se toarna albusurile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rasa de lamiie, marmelada sau dulceata, unt si faina pentru forma ... unge repede cu marmelada sau dulceata, se ruleaza strins si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com