diplomat
Pagina 1 din 3
... Constantin, bucatar si specialist cu diploma in ale gratarului, la un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza laptele, ouale si zaharul. Gelatina se pune în 100 ml apa rece la înmuiat. Se amesteca cele doua compozitii, iar rezultatul se pune la fiert la foc mic pâna da o data în clocot. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga esenta, coaja rasa de lamâie si zaharul vaniliant. La compozitia racita se adauga frisca batuta bine si fructele. Se pun piscoturile de jur împrejurul vasului si apoi se adauga compozitia. Se lasa la frigider timp de 4 ore, dupa care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scroll down for English recipeIn sfarsit, sunt in vacanta. Prin urmare, stau din ce in ce mai putin pe acasa. Rezultatul? Postarile mele sunt din ce in ce mai rare. Asta nu inseamna insa ca nu mai bucataresc. Chiar si in deplasare am timp de facut ceva bun. Pentru cei dragi.Ingrediente:4 oua, separate400 ml smantana, facuta frisca250 ml lapte200 g zahar3 lingurite gelatina + 10 linguri lapte rece200 g piscoturi de sampaniefructe din compot: ananas, mandarinePentru glazura200 g ciocolata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Blatul simplu de panpispan din: 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina. Se coace in tava mare de 28/38cm, se rastoarna imediat ce s-a scos din cuptor pe o foie de copt usor umezita sau pe un prosop curat. Se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Crema 3 oua, 3oog zahar, 3 pliculete de gelatina (30g), 400ml suc de mandariene, portocale sau orice fruct va place, 500ml frisca. Gelatina se pune la inmuiat in sucul de mandarine si se lasa cateva minute sa se hidrateze. Ouale se bat pe aburi...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de la compot si se lasa cam 1/2 de ora. Se bat albusurile cu mixerul pina devin tari, se adauga zaharul (inclusiv cel vanilat), iar la final cele doua galbenusuri. Se amesteca aceasta compozitie cu gelatina inmuiata si se pune pe foc mestecind incontinuu. In momentul in care compozitia capata consistenta unei smintini se da la o parte si se lasa sa se raceasca. In acest timp, se bate frisca pina devine tare. De asemenea, 3/4 din ananas, bananele, portocala...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina inmuiata in lapte. Se fierb pe baie de abur pina se face ca smintina ( sa nu se ingroase prea tare). Se lasa putin la racit. Se ia un castron mare de plastic si se rastoarna acolo gelatina cu restul, jumatate din frisca, albusurile, fructele, zaharul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara frisca conform instructiunilor din pachet si se adauga vanilia. Separat se topeste gelatina, dupa ce a fost pusa la inmuiat in prealabil in cateva linguri de apa rece. Se va avea grija ca gelatina sa nu fiarba si se va prepara numai la foc foarte mic. In frisca se adauga cele 4 galbenusuri pe rand si gelatina foarte putin calduta. Se amesteca usor cu o lingura si se adauga fructele taiate. Se rastoarna compozitia intr-o cratita (preferabil cu fundul detasabil)si se tine la frigider...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un tort facut de ziua cumnatei mele.A avut .blat alb pufos si diplomat cu capsuni.Si multe defecte!
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... la tort, care a fost un diplomat cu fructe in forma de ... si... gata urechile! Am imbracat diplomatul in aceeasi crema de amandina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ", pentru a primi in numele lui, diploma de cetatean de onoare, post ... la competitii si s-a intors cu diplome, si pe care mi-l inchipui ... din nou, cand s-au inmanat diplomele pentru veteranii de razboi, Octavian ... noi cu atata drag, a primit diploma lui de cetatean de onoare ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O zi speciala pentru doamne si mamici. Echipa Cevabun.ro va sarbatoreste cu o selectie de dulce si urarile noastre de bine. Tort de ciocolata cu mango si lapte de cocos Tort diplomat Creme Brulee Tort din mousse de ciocolata Cheesecake cu fructe in crema de Cassis Tort cu smantana si rodii Tort de ciocolata cu portocale Tarta cu lamaie Tort de ciocolata cu nuci si cafea Prajitura cu branza New York
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Tortul (budinca sau prajitura) Diplomat a fost ani de zile mandria cofetariilor ... vitrina cofetariilor. Alb si cremos, Diplomatul are o prestanta si o culoare festiva ... nu este pe deplin lamurita, Diplomatul este cu siguranta un desert ... istoric, se cunoaste ca o budinca diplomat (care avea toate caracteristicile acestui ... a fi dat in memoria marelui diplomat rus, nascut in Portugalia, Karl ... ),...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
tort diplomat cu fructe pentru o balanta blat simplu insiropat cu suc ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Am tot incercat crema diplomat dar niciunul dintre rezultate nu m-a satisfacut ... .blogspot.com/2009/01/tort-diplomat.html Ingrediente ptr blat: 8 oua ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -am dat seama ca Tortul Diplomat este unul dintre putinele pe ... de la mama soacra, un diplomat cu fructe, foarte usor, potrivit ... , pe lungime. Pentru crema de diplomat: - 6 oua - 4 plicuri gelatina - 400 gr ... pentru a se fixa. Dam tortul diplomat la rece peste noapte, apoi ... pont foarte util. Daca faceti diplomatul in forma rotunda, cu pereti ... formei inainte de a-i desface. Altfel,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tort diplomat simplu de facut doar ca e in mai multe etape ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Macar o data ti s-a reprosat Ca n-ai fost elegant intr-o disputa Si ti s-a spus sa fii mai diplomat& O felie din acest tort poate ajuta.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
10 mai 2017 Ingrediente pentru blat: 4 oua 120gr zahar tos 1 plic praf copt 70gr cacao 80gr faina Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie cacao Siropul: apa zahar esenta rom Fierbem apa cu zaharul pana se topeste si da cateva clocote...lasam la racit si adaugam esenta. Mod de preparare: Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa. Ouale se separa,albusurile se bat spuma cu un praf...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
26 iulie 2016 Ingrediente pentru blat: 8 oua 2 cani zahar 1 cana ulei 2 1/2 cani faina un pliculet praf de copt un praf Ingrediente pentru crema: 10 galbenusuri 400 gr zahar 1 litru lapte 500 ml frisca lichida 4 pliculete gelatina 4 pliculete zahar vanilat esenta vanilie sau portocala fructe proaspete sau din compot frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Punem gelatina in apa dupa care se pune pe foc zaharul cu laptele pana devine fierbinte(sa nu dea in clocot).Cand a devenit fierbinte se stinge focul si se adauga gelatina,dupa care se lasa la racit.In timp ce se raceste se bate frisca lichida pana se intareste.Cand s-a racit gelatina cu laptele se amesteca cu frisca si ananasul ,si se rastoarna intr-un vas clatit cu apa rece,si se baga la frigider pt 24 de ore,dupa care se rastoarna si se orneaza cu rondele de kiwi,sau ,in cazul de fata,cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro