Cauta in 20.697 retete

digestive

Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa: sucuri digestive, digestive bar
Se dau biscuitii prin robot sau se farâma într-un prosop pâna sunt complet marunti. Amestecam cu untul topit si zaharul, dupa care îl presam pe fundul tavii, dar si pe jumatate din marginea/înaltimea acesteia. Bagam la cuptor timp de 10 minute blatul, timp în care vom face rapid compozitia. Amestecam toate lactatele, turnam ouale batute bine, esenta, zaharul, de preferat tos, si faina daca doriti, pâna obtinem o crema în toata regula. Turnam compozitia în tava si o lasam la copt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. 2. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. 3. Gelatina se incalzeste dupa o ora pe foc, dar fara a o fierbe(daca o fierbem isi pierde calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca biscuitii în bucatele potrivite. Pune-i într-un bol si adauga untul topit. Amesteca bine. Pune biscuitii într-o tava rotunda pentru prajituri unsa cu putin unt, preseaza bine pentru a forma un blat si pune tava în frigider. Toarna iaurtul într-un bol si adauga mascarpone sau crema de brânza. Amesteca totul cu grija, întorcând ingredientele cu spatula de la baza bolului în sus. Adauga capsunile tocate marunt si zaharul pudra, amestecând cu grija. Pune crema pe blatul din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii cu untul se mixeaza în robotul de bucatarie pentru a obtine un blat farâmicios. Se pune compozitia în forma pentru tarta si se preseaza foarte bine cu mâna si cu un pahar. Se da apoi la frigider pâna se prepara crema. Crema de brânza se amesteca bine cu un tel, în timp ce se topeste ciocolata într-un vas la aburi. Crema se împarte în doua castroane. O parte se combina cu zaharul vanilat, iar cealalta parte se mixeaza cu cu ciocolata topita. Se toarna crema alba, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit si scortisoara. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider în timp ce se face crema. Ciocolata alba se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu crema dulce de leche, dupa care se adauga ciocolata si nucile coapte. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se întinde un strat de dulce de leche peste crema, dupa ce s-a întarit crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se piseaza biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se preseaza compozitia într-o tava pentru tort cu peretii detasabili dupa ce ai uns-o bine cu unt. Se lasa la frigider. Pentru a prepara crema trebuie se amesteca mascarpone cu 3-4 linguri de dulce de leche pâna când obtii o crema omogena. Se întinde peste blat si se lasa la rece câteva ore sau peste noapte. Se orneaza cu bucatile de Kit Kat si fulgii de ciocolata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se rup în bucati mici biscuitii si se amesteca împreuna cu nucile, fisticul si ciresele confiate. 2. Pune restul ingredientelor într-un vas si lasa-le la topit la abur. 3. Combina ingredientele uscate cu amestecul cu ciocolata. 4. Se amesteca bine ingredientele si se preseaza într-o tava de cozonac pe care s-a asezat în prealabil folie de plastic. Lasa marginile foliei pe lânga tava pentru a scoate cu usurinta checul. 5. Se pune la frigider câteva ore pâna se întareste bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscutii se maruntesc, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort cu peretii detasabili. Se lasa la frigider. Crema de brânza se amesteca cu zaharul, vanilia si ciocolata, dupa care se toarna peste blatul din biscuiti si se pune la frigider. Între timp se face glazura din: 500 grame de unt de arahide încalzit pe abur care se amesteca cu 125 grame de zahar pudra dupa gust. Se toarna glazura peste crema si se lasa tortul la frigider 2-4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit, apoi se apasa pe forma de copt (eu am folosit de silicon), pe fund si pe margine.Se da la frigider pana facem umplutura. Frisca batuta se amesteca impreuna cu branza de vaci,ouale si zaharul. Se toarna umplutura peste crusta si se da la cuptor,cam 40-45 de minute,pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam forma. Se serveste cu sos de afine sau orice este pe placul vostru.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. 2. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. 3. Gelatina se incalzeste dupa o ora pe foc, dar fara a o fierbe(daca o fierbem isi pierde calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara blatul se mixeaza biscuitii în robot, dupa care se amesteca cu untul si Nutella topite împreuna la microunde. Se preseaza amestecul într-o forma pentru tort, cu peretii detasabili si se lasa la frigider pâna prepari crema. Pentru a pregati perele pentru crema se pune apa cu zaharul la fiert si se adauga semintele din batonul de vanilie. Perele se curata de coaja, se feliaza si se lasa 3 minute la fiert în siropul de zahar. Apoi se scurg si se lasa la racit. Pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 190°C. Sfarâma biscutii bine, amesteca-i cu zaharul si untul topit pâna se combina bine toate ingredientele. Se pune amestecul obtinut într-o tava de tort si se apasa la baza si pe partile laterale pâna acoperi întreaga suprafata. Se coace timp de 8-10 minute, pâna devine usor auriu. Apoi se lasa la racit. Folosind un blender trebuie sa obtii un piure de mango. Îl pui si pe acesta deoparte. Într-un castron mare, amesteca brânza si zaharul pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 portii Timp de pregatire: 1 ora si 20 min + timp de racire 239 calorii/portie 11,5 g grasimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe gratarul de jos al cuptorului, se aseaza un vas rezistent la flacara – de tip Yena - plin cu apa fierbinte. Se unge cu unt topit o forma rotunda de 20 cm. Se combina untul ramas cu biscuitii si mierea. Se aseaza compozitia, presându-se, într-un strat egal, cu ajutorul unei spatule. Se introduce în congelator, timp de 20 min. 2. Se combina, în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Blatul este simplu, din biscuiti digestivi, la fel ca la cheesecake ... blat: - 250 gr de biscuiti digestivi - 125 gr de unt topit ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... care ne-am incarcat sistemul digestiv de Craciun. Este o mancare usoara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proprietati benefice organismului nostru: ajuta digestia, scade presiunea arteriala, antiinflamator, ajuta ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Dupa masa copiasa de Paste, ai nevoie de cateva supe si poate o salata sa iti usurezi digestia. Ti-am pregatit 5 retete extrem de usor de realizat, iar unele dintre ele nici nu au nevoie de aragaz). Ai nevoie doar de 5 MINUTE! Iata 3 supe rapide si 2 salate usoare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosu face bine inimii.Alb ajuta plamanii.Galben faciliteaza o digestie mai buna.Negru e bun pentru rinichi.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com