Cauta in 21.294 retete
... de idei, iata o reteta simpla, rapida, fara foc si pe gustul ... bucatile de ciocolata, ai obtinut desertul perfect. Deja ti-e pofta, nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a spala orezul în câteva ape, timp în care laptele împreuna cu zaharul si vanilia fierb pe foc. Când esti gata, adauga orezul în lapte si lasa-l pe foc pâna când acesta absoarbe aproape tot lichidul. Un mic pont ar fi sa lasi întotdeaua compozitia mai apoasa, pentru ca orezul se mai umfla si dupa ce iei cratita de pe foc. Topeste ciocolata cu putin unt pentru a nu se întari si toarn-o calda în compozitie. Adauga aromele dorite si pune produsul final în castronele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... blatul, timp în care vom face rapid compozitia. Amestecam toate lactatele, turnam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu 100 grame de zahar si vanilia. Între timp separa ouale. Amesteca galbenusurile cu faina si omogenizeaza compozitia, turnând treptat câte putin în laptele caldut. Dupa combinarea cu laptele a compozitiei cu galbenusuri pune din nou la foc amestecând continuu. Ia vasul de pe flacara si strecoara compozitia printr-o sita, lasând apoi totul la racit si apoi la frigider. Bate albusurile cu restul de zahar pâna la obtinerea unei spume. Asaza pe foc un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a obtine sosul, visinele se fierb 10 minute cu zahar, adaugând la final amidon de porumb pentru a îngrosa compozitia. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna când devin pufoase, apoi se adauga mascarpone si se mixeaza împreuna câteva minute. Poti sa adaugi visine proaspete în crema daca preferi. Foloseste orice tava, vas yena, pahare pentru a aseza straturile prajiturii. Pune putina crema pe fundul tavii, aranjeaza piscoturile trecute în prealabil prin cafea, pune un strat de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie partea de sus a capsunilor, cu tot cu frunzulite Asaza capsunile cu partea taiata în jos, apoi cresteaza-le pe fiecare în parte în patru, pâna aproape de baza. Amesteca cu mixerul crema de brânza, zaharul pudra si lichiorul pâna obtii o crema fina. Pune crema într-un con pentru ornat prajituri sau într-un colt de punga, pe care sa-l rupi putin. Toarna apoi cu conul crema în fiecare capsuna, largind usor cu degetul spatiul dintre cele patru taieturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura rapida. Evident foarte buna! Ingrediente : doua banane coapte, doua oua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
intr-un vas adins se amesteca untul, margarina si zaharul,pina se inmoaie bine,se agauga un praf de sare si se omogenizeaza rapid. se adauga ouale ,unul cite unul, se mesteca bine si se toarna faina in ploaie. in aluat se amesteca si nucile sfarimate, si esenta de lamiie.Pe o tava neunsa se aseaza fursecurile(se ia din compozitie cu o lingurita). se coc la foc iute. CIND SE DESPRIND DE PE TAVA, INSEAMNA CA SINT COAPTE.. Dupa ce se racesc putin se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. Pune untul, zaharul, faina si migdalele macinate într-un blender si amesteca pentru a le combina. Taie croasantii pe lungime ca si cum ai face un sandvis, dar nu îi taia complet. Lasând cele doua jumatati lipide va mentine forma croasantilor. Întinde pasta de migdale si unt în interiorul ficarui croasant, dar pastreaza 2 linguri de compozitie pentru mai târziu. Pune la loc "capacele" croasantilor pentru a-i închide si asaza-i pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se framanta scurt si foarte rapid, atat cat sa se lege ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se amesteca cu grisul si se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se da deoparte. Caramelizam cele 10 linguri de zahar.Putem lasa caramelul in vasul respectiv sau tapetam o alta forma cu el.Eu am tapetat o forma de guguluf.Punem un strat de gris ,punem din loc in loc cate o lingura de dulceata de gutui care este mai tare,apoi alt strat de gris si dulceata din loc in loc.Dam la cuptor pentru 10 min.Cand este rece rasturnam.Este tare bun acest desert...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Descopera 4 retete delicioase de cheesecake fara unt, branza, oua, zahar rafinat si cel mai important: nu ai nevoie de cuptor. Afla ingredientele secrete! Daca vrei sa-ti surprinzi familia si prietenii cu o reteta noua de prajituri, incearca aceste combinatii pentru a prepara un cheesecake senzational. Se prepara fara foc, fara produse animale, ceea ce inseamna calorii mai putine si nutrienti din plin. Da, stiu esti obisnuita sa prepari cheesecake-ul apeland la oua, unt, faina, crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... delicioasa,usor de facut,si care ne poate oferi un desert rapid ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pufoase si o alternativa mai rapida la varianta noastra. In plus ... sirop de artar obtii un desert de-a dreptul savuros. Ingrediente - 3 oua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Convinge-te singura de rapiditatea cu care il poti prepara. Reteta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desert rapid si fara pretentii, de duminica tihnita in familie, minciunele  un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Crumble este un desert rapid englezesc, o combinatie delicioase intre fructe suculente si aluat crocant. Pentru ... mai mult in valoare acest desert se serveste adesea insotit de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se da cuptorul la 150 de grade, dupa care punem la topit ciocolata in bain-marie. Dati la foc mic, si amestecati incontinuu pentru ca se arde repede. Se bat abusurile spuma marind treptat viteza mixerului, dupa ce sa intarit albusurile se adauga zaharul si se amesteca pana se obtine o spuma lucioasa si tare. Amestecam galbenusurile cu ciocolata topita ( aveti grija sa nu fie fierbinte ciocolata ) dupa care adugam doua inguri din spuma de albusuri, omogenizam bine si adugam restul spumei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spaniole care inlocuieste painea cu o felie de cozonac pentru un desert rapid, bun si ieftin. Puteti lua in calcul ambele variante  atat ... - atunci cand vreti sa realizati un mic dejun sau un desert rapid. Portii: 4 Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 4 oua 200 ml ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro