Cauta in 20.697 retete
Cartofii se taie felii subtiri, ceapa se taie julienne, iar rosiile cherry se taie jumatati. Intr-un castronel se pun cartofii, ceapa verde, maslinele, se amesteca usor sa nu sfaramam cartofii, apoi adaugam mixul de salata si rosiile cherry, scuturam usor castronelul, Din ulei si zeama de lamaie pregatim dressingul si il turnam peste salata. Dam gust cu sare si un praf de piper, apoi presaram putin oregano uscat. Se scutura lejer castronul, apoi se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau mancaruri care "striga", prin definitie, "Dragostea pluteste in aer!". Insalata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Amaruie si suculenta, andiva (Cichorium endivia) nu este chiar pe gustul ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Lasagna la cuptor este, prin definitie, o mancare de casa. Un fel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... britanica si foloseste ingredientele locale. Definitie a mesei de dimineata din Statele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... deasupra jarului fac parte din definitia de baza a barbeque-ului american ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... masline si oregane, painici prin definitie mediteraneene, se regasesc atat in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele mai cunoscute branzeturi italiene, Gorgonzola, este o branza fementata moale produsa din lapte de vaca si inobilata cu mucegai albastru (penicilinum gorgonzola). Specifica regiunii italiene care-i poarta numele, faima branzei Gorgonzola s-a extins in toata Europa fiind apreciata in combinati cu paste, pizza, fripturi de vita sau pui sau consumata ca atare, ca desert, alaturi de alte branzeturi si fructe. Gorgonzola are o consistenta cremoasa si un gust dens, picant- intepator.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sortiment de branza asemanator cu Gruyere, Fontina este de origine italina si se prepara din lapte de vaca. Cu textura ferma si consistenta elastica, adevarata Fontina provine din nord-vestul Italiei, din Alpi, iar procesul de productie este unul special: un calup de Fontina este produs din laptele obtinut de la un singur muls, nepasteurizat; branza este presata, fiarta si maturata 3 luni. Fontina autentica are o stampila cu varful Matterhorn din Alpi pentru a fi recunoscuta ca produs...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 3 endive groase - 2 mare - sucul unei jumatati de lamaie ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dorada este prin definitie un peste slab, cu carne alba si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mirodenii variate, cuscusul este prin definitie mancarea deserturilor, a locurilor salbatice si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vinete cu ardei copt Sumar : O definitie a verii din doua ingrediente Ingrediente ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... atat de special. Rapitor prin definitie, cu o carne si o textura aparte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... alcoolice si nealcoolice sunt, prin definitie, obiecte reciclabile si refolosibile. Insa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bautura de vara prin definitie, de plaja sau de iarba verde ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ): - 5 cartofi mijlocii pentru salata-nesfaramiciosi - 3 endive - 80 g salam, parizer, sunca, etc ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... singura. O bautura excelenta, recomandata prin definitie pentru zilele calduroase de vara ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , pentru ca bucataria Asiei e prin definitie rapida, fara sa fie un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro