Cauta in 20.697 retete
... si in tava pentru 20-25 minute, apoi se coace la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aromele la fiert pentru 20-25 minute, din momentul in care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g cartofi, 1/2 pahar faina, 25 g drojdie, 2 linguri ulei sau untura, 1/4 pahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
255 gr. orez, 6 dl apa, 2 lingurite Vegeta, 25 gr unt sau margarina Mod de preparare: Se fierbe apa cu Vegeta. Se spala orezul si se lasa sa se scurga bine. Se incinge untul/ margarina intr-o cratita si pune 1/5 din orez. Se amesteca pana se rumeneste usor. Se pune restul de orez si se amesteca cam 1 minut. Se toarna apa cu vegeta. Se pune capacul. Se lasa sa fiarba fara sa se amestece cam 12 minute. Orezul trebuie sa fie uscat si stralucitor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 2 linguri zahar, 1 pahar gris, 1 litru lapte, vanilie, 25 gr. unt, sirop de fructe Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga grisul presarat si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare se adauga putin lapte. Se coace intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris, la foc mic. Cind este coapta se opareste cu laptele clocotit, in care s-a pus vanilia Mod de servire Se serveste cu sirop de fructe
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 litru lapte, 1 plic zahar vanilat, 25 gr. unt, sos de ciocolata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 varf ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 g zahar, 4 oua, 150 g nuci pisate, 100 g pesmet, 1 lingura rom, 25 g unt Mod de preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile pana se obtine o crema. Se adauga nucile pisate, 50 gr. pesmet stropit cu rom si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu restul de pesmet, se toarna compozitia si se coace la cuptor. Dupa ce s-a copt se taie patrate sau dreptungihiuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... udam pereti cuptorului, se coace 25 min la 240?C, dupa care ... del horno y horneamos a 240?C por 25 min, despues dejamos a 200?C 20 ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Mod de preparare : Amestecati untul cu zaharul in robotul de bucatarie,pana se omogenizeaza.Adaugati oul si amestecati 30 de secunde . Puneti faina si mai amestecati cateva secunde,pana cand aluatul devine uniform . Framantati aluatul pe o suprafata tapetata cu faina . Formati o minge,inveliti-o in folie alimentara si lasati-o la frigider min. 30 de minute. Impartiti aluatul in doua bucati ,una de doua ori mai mare decat cealalta .Rulati bucata mare pe o suprafata tapetata cu putina faina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu aburi, dupa care inca 25 min la 185?C. Odata ce ... -12 min con vapor, luego 25 min mas a 185?C. Despues de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... foaie; se da la cuptor 25 min la foc potrivit, cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare blat: Mixam zaharul cu untul moale (la temperatura camerei) si cu zaharul vanilat, pana obtinem o crema omogena. Adaugam ouale, unul cate unul si mixam pana cand sunt inglobate perfect ( daca dupa ce adaugati ouale, crema de unt capata un aspect taiat, nu va speriati, isi va reveni complet cand adaugam faina). Amestecam faina cu praful de copt, o cernem si o adaugam cremei de unt, impreuna cu laptele, alternandu-le. Vom obtine un aluat destul de dens dar omogen. Preparare umplutura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , o ceapa, 80-100 ml untdelemn, 25 g faina, 1/4 l suc de rosii, 7-8 rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 kg piine de secara, 25 g drojdie de bere, 1/2 kg zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g ciuperci proaspete, 200 g ceapa, 25 g usturoi, 25 g faina, 150 g unt, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , morcovi, gulii, conopida, spanac, etc., 25 g faina, 30 g unt sau untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca ingredientele pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie de teflon. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei. Lipsa oului face ca foaia sa se rupa usor. De aceea se fac mai groase. - 100 g faina, 100 ml apa minerala, 50 g ulei, 25 g zahar, 10 g sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro