Cauta in 21.294 retete
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul blenderului ... la o limeta si o lingura de icre rosii. Incepem asamblarea torturilor: Punem ... marar. Facem o bordura deasupra din icre rosii . La baza decoram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-1 salata -1 ardei rosu -1 ceapa rosie -1 castravete -1 legatura de patrunjel -2 rosii mari -150g telemea foarte bine scursa -ulei de masline -1/2 lamaie -sare Se spala toate verdeturile si se pun la scurs. Se taie salata fasiute. Apoi peste salata se pune ardeiul tocat la randul lui in fasii. Ceapa rosie se taie rondele. Castravetii se taie deasemenea rondele. Patrunjelul se curata de pe tije si se toaca marunt. Rosiile se taie felii, iar branza telemea se taie cubulete mici. Se stoarce ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... daca stau mai mult timp taiate. Se pune siropul la fiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust Mod de preparare: Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu pana se ingroasa (sa nu prinda cocoloase). Se pune vasul la racit. Dupa ce s-a racit se amesteca cu uleiul (de preferinta cu mixerul). Dupa ulei se pune zeama de lamiie ce ii da o culoare rozie. Mod de servire Se serveste pe piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul, frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga, dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul. - 1 ceasca de gris, 3 cesti de suc dulce de rosii, 2-3 cepe, 1 ceasca de ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline, 100g sardele(in lipsa 1/2 hering tinut in apa timp de ... putin cite putin(ca la icre). Cind pasta devine spumoasa, se ... de servire Se garniseste cu jumatate lamiie taiata felioare foarte subtiri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocata marunt impreuna cu morcovii taiati rondele pana cand acestia din ... lasa culoare. Adaugati peste cartofii taiati cuburi si lasati sa se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiert in apa cu sare, taiate in bucati marisoare. Dupa aproximativ ... adauga si dovleceii curatati si taiati cubulete. Intr-o tigaie topesti untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli) sare Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus. In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte. Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor. Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt foarte-foarte fragede.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... carton. Puneti pe aluat si taiati in jurul formei cu foarfecul ... si pui. Se adauga anghinarea taiata si se acopera cu branzeturile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul ... -le pe o parte cu usturoiul taiat in doua . Daca aveti modelul de ciabatta ca in fotografie ,taiati-le in doua,pe lung ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si asezam prunele cu partea taiata in jos.Punem zaharul peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml lapte 200 g ciocolata amaruie taiata in bucati mari 1/4 lingurita scortisoara ... praful de copt. 3 Adaugati ciocolata taiata in bucati mari, caisele uscate (eu le-am taiat in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Intr-o cratita pun ciupercile cu tot cu zeama lor din cutie,maslinele taiate rondele.cativa catei de usturoi tocati marunt.Se lasa la inabusit 10 min,se adauga sos de rosi si se lasa sa scada sosul. Intre timp fierb spaghetele(macaroane),Dupa ce au fiert le spal in apa rece. Se aseaza in farfurie si se pune sosul pregatit peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro