Cauta in 20.697 retete
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deosebit: paste cu ciuperci si prosciuto. Ca si ingredinte ai nevoie ... grame de ciuperci 100 grame prosciuto 1 ceapa 100 grame smantana ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vinete cu mozzarela si prosciuto. Iar la final a urmat desertul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Legenda spune ca pastele au fost aduse in Italia de Marco Polo dupa expeditia sa din Orientul Indepartat la sfarsitul secolului XIII. Dar exista si dovezi ale existentei pastelor la etrusci in secoul IV i.H., iar chinezii faceau paste (taitei) inca din anul 3000 i.H. De atunci si pana in zilele noastre, pastele s-au diversificat uimitor si au devenit un ingredient de baza in multe din bucatariile lumii. Pastele din bucataria italiana sunt un punct de pornire important in clasificarea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... castraveti; cas afumat imbracat in prosciuto si tras in teapa impreuna ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... -secreta-a-amei-p aine-umpluta-cu-prosciuto- crudo-rucola-si-mozzarella / http ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu struguri, nuci, mere, smochine, prosciuto, ulei etc. Si pentru ca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com