cum se prepara tortelini
Pagina 1 din 1
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel, cum se face sosul pentru ardei umpluti
Tipurile si formele de paste, in functie de forma, culoare, lungime si ingrediente
Adauga la favorite
Legenda spune ca pastele au fost aduse in Italia de Marco Polo dupa expeditia sa din Orientul Indepartat la sfarsitul secolului XIII. Dar exista si dovezi ale existentei pastelor la etrusci in secoul IV i.H., iar chinezii faceau paste (taitei) inca din anul 3000 i.H. De atunci si pana in zilele noastre, pastele s-au diversificat uimitor si au devenit un ingredient de baza in multe din bucatariile lumii. Pastele din bucataria italiana sunt un punct de pornire important in clasificarea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro