cum se prepara fructul de catina si ghimbir
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel, cum se face sosul pentru ardei umpluti
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele, iar la servire se pot adauga cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul curatat se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Amesteca faina, zaharul, praful de copt, sarea si nucsoara într-un vas. 3. Într-un alt vas, amesteca fructele de padure cu putina faina. 4. Se bate oul, dupa care se amesteca cu laptele. Se toarna amestecul peste ingredientele uscate. 5. Încorporeaza untul topit si fructele de padure, amestecând bine compozitia. 6. Toarna compozitia în formele sau tava pentru briose si lasa-le la cuptor 20-25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... biscuiti si dam la frigider. Fructele de padure la punem intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina. Deasupra puneti o parte din fructele de padure, pastrand 3/4 pentru decorat ... de mascarpone si restul de fructe de padure. Se serveste rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se tapeteaza o tava obisnuita cu fructe fara samburi, jumatati puse cu ... copt. Se scoate tava cu fructele din cuptor se pune pandispanul ... pe fund pentru a se desprinde fructele. Se taie bucati patrate .Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pe fundul formei se aseaza fructele (scurse bine de zeama), se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la compotul de fructe si asezam fructele taiate marunt peste ... . Turnam jumatate din crema peste fructe, asezam si cel de-al ... cel de-al treilea. Decoram cu ce fructe avem prin casa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de crema si altul de fructe de padure. Continua operatiunea pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in inghetata bezelele sfaramate si fructele de padure tavalite prin zahar ... ,din nou(3-4 ore). Pastram cateva fructe pentru decor. Este absolut mortala ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se fierb fructele de mare in apa cu putina sare pana ... salata. Se adauga porumbul, maslinele. Fructele de mare se pot toca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vanilie, dupa care se aranjeaza fructele preferate. De asemenea, poti sa ... le suprapui, folosind frisca si fructe între ele si pe deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , asaza crema de vanilie peste ea, apoi adauga fructele de padure ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se taie ceapa si se lasa putin la calit în ulei de masline. 2. Se adauga celelalte legume, apa si se lasa la înabusit 10-15 minute. 3. Se toarna legumele în blender, se condimenteaza, se amesteca si se adauga apa în functie de consistenta dorita. 4. La final, se toarna supa în farfurie si se orneaza cu putin iaurt / smântâna slaba sau rondele de ceapa. Credit foto: http://fitvillains.tumblr.com
Reţetă de pe retete.eva.ro