Cauta in 21.292 retete
... foarte satiosi. Incearca aceasta reteta germana de salata, pentru cina, cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când sunt moi, lasa-i la racit si apoi curata-i si taie-i cubulete. Rumeneste feliile de bacon într-o tigaie, pâna devin usor crocante. Scoate feliile de bacon si lasa-le la racit. În grasimea lasata de bacon, caleste ceapa taiata rondele, pâna devine aurie. Adauga în tigaie otetul, apa, zaharul, sarea si piperul. Lasa pâna începe sa fiarba si adauga cartofii si patrunjelul. Rupe bucatile de bacon în jumatati si adauga-le în salata, apoi asaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3 linguri gris - 1 lingura plina cu icre sarate, din congelator sau borcan ... taiata marunt (optional) !!! Daca aveti icre proaspete la indemana, trebuie sa ... grisul fiert si racit cu icrele pregatite (curatate de pielite si ... in functie de cantitatea de icre) si apa minerala...dupa aceleasi ... rolul de a umfla si albi icrele, dandu-le un aspect apetisant ... e gata atunci cand observati...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... unt Ptr umplutura: 60 gr ICRE de cod (iute) 30 gr ... Alge de mare Mentaiko este icre de cod marinat mai multe ... grade ptr 20 min . Mentaiko=icre de cod picant(marinat) Amestecam ... ,cat este calda umplem cu icre,si facultativ presaram si alge ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... mese festive :) Tartinele astea cu "icre" de creier au avut un ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... azi. Ingrediente orez alga marina icre de peste zburator crema de ... ramas puneti crema de branza, icrele si la final decorati cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... coapte. Delicatesa de origine austro-germana, nascuta in aceleasi bucatarii ca ... cu prune ( Pflaumen Kuchen, in germana) aminteste de un cozonac subtire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Desi am evitat mult timp sa prepar acest desert, cand l-am realizat a fost o revelatie. Ai nevoie de o forma speciala de copt cu gaura la mijloc, ca sa arate ca in poza! Ingrediente : 1 kg faina, 100 ml lapte, 9 oua, 150 gr zahar tos, 100 gr de stafide albe, 100 gr de stafide negre, coaja de la doua lamai, esenta de rom, 50 gr de drojdie, 100 gr fulgi de migdale, un varf de cutit de sare. Preparare : Inmoaie drojdia in putin lapte cald, cerne faina, fa o gaura la mijloc si adauga drojdia. Cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un simbol al bucatariei germane, galustele din cartofi sunt o garnitura de ... ales meselor traditionale din sudul Germaniei, din Cehia si Austria. Portii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... compozitie cu ulei, ca la icre, se adauga ceapa taiata marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... este numele unei prajituri specific germanice, asemanatoare cu un cozonac la ... numele ( Kugel , inseamna glob in germana arhaica a evului mediu). Populara in Germania, in special in sud, in Austria, Elvetia si Alsacia (nordul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Germania a dat doua lucruri majore Romaniei: un rege din familia Hohenzollern ... ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt Strammer Max, o dovada de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... smantana - 1 portie maioneza din lapte - icre negre pentru ornat Se prepara ... lapte (sau cea clasica) si icre negre. Rapid, asa-i?! :P ...si gustos ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
En rumania, la receta en original,en vez de semola de trigo se prepara con huevas de pescado,es un plato que se hace en ocaciones especiales.Y nosotros los vegetarianos la hemos adaptado para nosotros, de all viene el nombre de huevas de pescado falsos.Es un plato de aperitivo y casi no falta nunca en las, bodas navidades etc... Ingrediente: 1 ceasca gris 2 cesti apa 300 gr maioneza de soia 1 ceapa sare dupa gust Ingredientes: 1 taza semola de trigo 2 tazas con agua 300 gr mayoneza de soja 1...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... meniul de Craciun al popoarelor germanice, unde poarta numele de Weihnachtsgans ... , vieneza, a fost adaptata de catre germani, care o servesc cu varza rosie ... iubit  din motive intemeiate  de germani si austrieci. Carnea ferma imprumuta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana capata culoarea roz ca icrele. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. mazare conservata, 200 gr. limba de vaca, 2-3 castraveti lungi, masline, piper, sare la dorinta, maioneza, o lingurita de ulei de masline Mod de preparare: Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine. Toate ingredirentele cu exceptia mazarei se taie pai. La alegere se pun si citeva masline bine maruntite (de preferat masline verzi). Sarea si piperul cu lingurita de ulei de masline se freaca bine si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust Mod de preparare: Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu pana se ingroasa (sa nu prinda cocoloase). Se pune vasul la racit. Dupa ce s-a racit se amesteca cu uleiul (de preferinta cu mixerul). Dupa ulei se pune zeama de lamiie ce ii da o culoare rozie. Mod de servire Se serveste pe piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com