Cauta in 18.496 retete
Se alege lintea, se spala si se pune la înmuiat de seara în apa pâna a doua zi. Se pune la fiert într-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba încet; sarea se pune numai la sfârsit, când lintea este fiarta. Se adauga uleiul, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea în câteva clocote.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca apa cu otetul de mere si pune boabele de mustar la înmuiat 2 zile. Combina apoi în blender boabete de mustar înmuiate, lichidul de pe ele si restul ingredientelor. Credit foto: http://gardening.sheknows.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu oua), si nici nu incearca sa insele in vreun fel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune cartofii in apa si lasa-i la fiert timp de aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, lasa-i la racit. Între timp, opareste sparanghelul în apa fierbinte, apoi pune-l in apa rece. Scoate-l si lasa-l sa se scurga. Pentru sos, amesteca maioneza, sucul de lamâie, ceapa verde, sarea si piperul într-un vas mic. Asaza cartofii si sparanghelul pe un platou si presara patrunjelul peste. Se serveste cu sosul de maioneza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mic dejunului nord american, care incearca despinderea de traditia britanica si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... alte Epilepsii Rare, pentru care incearca sa stranga fonduri la Swimathon ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se consuma si de Craciun), incearca mielul cu portocale . Pentru un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert într-un vas cu apa. În alt vas pune laptele la fiert împreuna cu zaharul. Dupa ce orezul da în clocot de câteva ori, strecoara-l si adauga-l în laptele îndulcit. Lasa-le sa fiarba pâna când orezul începe sa se umfle. Adauga praful de vanilie, pentru un plus de aroma. Dupa ce fierbe orezul, adauga nuca rasa si amesteca bine. Acopera mai apoi orezul cu un strat delicios de crema de alune. Gustarea este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dragi (inclusiv pe cei mici ?) Incearca berea cu ghimbir Bundaberg si ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... nu sunt ceea ce unii incearca sa le faca. Referinta la ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Mixeaza în robot faina de migdale cu zaharul praf si cacaua pentru a se amesteca foarte bine. Albusurile se bat 2-3 minute cu mixerul. Apoi se adauga câte putin din zaharul alb fin, mixând în continuare pâna când obtii o bezea ferma. Se încorporeaza câte o lingura din mixul de faina de migdale/zahar praf/cacao, amestecând bine cu o spatula. Se pune câte putin din amestec într-o punga pentru ornat si se formeaza mici macarons. Se bate bine tava de blat si se lasa timp de o ora sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de porc, mai precis cotletele. Incearca-le si iti garantam ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un aliment la fel de periculos ca o otrava. Ba mai mult, o otrava pe care o consumam incantati de noi ca avem o dieta "sanatoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala bine cartofii si pune-i la fiert cu tot cu coaja timp de 15 minute. Este o solutie mai buna, tinând cont ca acestia sunt mult mai tari decât cei obisnuiti. Dupa ce s-au fiert partial, amesteca-i cu uleiul si condimentele astfel încât sa nu ramâna nici unul neatins. Rastoarna-i într-o tava întinsa si distribuie-i pe întreaga suprafata. Tava trebuie neaparat unsa cu putin unt înainte de a o baga la cuptor. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata pentru a-ti putea linisti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tine. 5.Google it "Paul Mckenna" 6.Incearca sa renunti la mancatul pe ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin. Serveste somonul peste care adaugi sosul de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul al 220 de grade Celsius. Asaza feliile de dovlecel pe o tava intinsa pentru copt, unge-le cu ulei pe ambele parti si asezoneaza. Baga-le la cuptor si lasa-le timp de cinci minute, pâna când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru presarat cu putina faina, apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 cm de jur împrejurul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt pentru patru-sase portii. Incearca-le si spune-ne apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune-l intr-o punga cu fermuar. incearca sa scoti cat mai mult ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
În uleiul încins se calesc prazul si morcovul taiat rondele si ceapa tocata marunt pâna se înmoaie. Se adauga cartofii cuburi, rosiile strivite cu furculita si se acopera cu apa. Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la fiert 30 de minute. În ultimele 10 minute de fiert se adauga semintele de telina. În blender se mixeaza totul pâna devine ca o crema. Într-un mojar se pun frunzele de patrunjel si cele de busuioc împreuna cu putina sare. Se piseaza pâna devin pasta. Se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro