cum se curata capul de peste pentru bors you tube
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, cum se prepara pastrama de oaie, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, peste marinat la borcan, compot de gutui pentru iarna, chiftele post de peste
... Se pregateste pestele, se spala cartofii. Se pun cartofii la fiert ... . Cu acest amestec frecam bucatile peste pe toate partile. Se scurg cartofii aproape fierti, se adauga peste acestia untul, patrunjelul tocat si ... si spetse acestia o bucata de peste pregatit cu "sosul" de lamaie ... un buzunar pt a vedea daca pestele este facut, daca nu se ... preferat file-ul , sau orice peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Este cunoscut faptul ca pestele este foarte sanatos, fiind, de altfel ... propunem asadar delicioasele rulouri de peste cu legume, pe care le ... ce s-au fiert, adauga ciupercile peste legume si potriveste cu condimente ... calit bine, înfasoara fileurile de peste cu compozitia obtinuta. Le poti ... âie, piper – si se toarna peste peste. Presara deasupra cascavalul ras ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca din nou compozitia. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ... ,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de coaja,apoi se toaca ... . Aceasta zeama se toarna fierbinte,peste pestele copt,apoi se acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un wok se topeste uleiul de cocos la foc mediu. Se adauga morcovul si ceapa si se calesc pâna se înmoaie. Se adauga pasta de curry verde, se amesteca pentru omogenizare si se gateste 1 minut. Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se aseaza bucatile de peste, iar legumele se aseaza peste peste. Se acopera si se lasa la gatit 10 minute. Se aseaza pe farfurii, se presara frunze de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (cateva minute) . Apoi se pregateste pestele: se stropeste pe o farfurie cu ... unt la incins. Se adauga pestele si se acopera sa se ... si un sos alb pentru peste: Intr-o tigaie am pus unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala bine , se lasa la zvantat 10-15 minute ... 2- 3 clocote dupa care se pune peste peste se acopere 3-5 minute. se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se condimenteaza bine pestele se 'unge' cu usturoiul pisat, deasupra se pun felii de lamaie si se inveleste individual in staniol (mai bufant staniolul nu lipit de peste) , se fac putine gauri cu o scobitoare si se da la cuptor timp de 15-30 minute, se poate servi cu o garnitura de cartofi copti sau fierti cu un sos alb
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam ... ce va place.Eu servesc pestele,intotdeauna cu garnitura de cartofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le ... aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la ... de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5 minute ... pana se ingroasa sosul format. Pestele il servesc cu sos deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune ... clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede ... zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ... varza. - 1 kg crap, 2,5 l apa, 1 litru bors,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileurile de peste se spala, se sterg cu un prosop absorbant ... sare, piper si condiment pentru peste, dupa gust. Separat, se sparg ... se pune uleiul la incins. Pestele se trece mai intai prin ... uleiul. In principiu, fileul de peste se prajeste destul de repede ... este deja sarat. Snitelele de peste se servesc alaturi de orez ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la niste file de peste Tilapia, despre care n-am auzit ... l-am folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de ... macar efortul :)) Ingrediente: - file de peste (chiar nu conteaza de care ... un pic sosul. 3. Se adauga pestele (direct congelat) si se mai ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... fileurile cu ulei, apoi înfasuram peste în feliile subtiri de bacon sau ... de sos. La final asezam pestele pe un pat de frunze verzi de praz pentru decor si asezonam pestele cu sosul facut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe jumatate ca plachia de peste.In untdelemnul ramas, se caleste ... , se adauga 5-6 felii de lamiie, curatata de coaja alba care este amara ,bucatile de peste, foile de dafin, piperul si ... sau apa in care a fiert capul pestelui; se pot pune si ... faina prin care a fost trecut pestele, inainte de prajire.Cind se ... congelator, pina la 6 luni. - 1 kg peste (crap, stiuca,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... stufaris, saramura de peste se face, asemeni borsului, din prinsura zilei si prisosul ei, din pestii mai ... ulei 400 grame de malai Preparare: Se curata si se spala pestele. Se despica pe ... cu apa rece. Nu se curata de solzi. Sarea se intinde ... aproape in intregime (cel putin capul). Lasati-l sa se infuzeze timp ... intreg, puteti folosi cotlete de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro