Cauta in 20.697 retete
Începem sa preparam gelatina urmarind indicatiile de pe ambalaj. Dupa ce aceasta va fi luata de pe foc, se adauga imediat mierea si margarina astfel încât sa se topeasca si sa se încorporeze perfect. Turnam compozitia peste zaharul pudra si se amesteca cu o lingura, iar ulterior cu mâna. Rezultatul obtinut se pune într-o punga ermetica si se pastreaza la frigider cel putin o zi. Înainte de ornarea prajiturilor, scoate pasta de zahar cu cel putin o ora înainte pentru a fi usor de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu am apucat sa il ornez asa cum imi doream ( obsesii ... pliculete cu glazura transparenta pentru torturi, desi eram ferm convinsa ca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , cei mai experimentati in ale torturilor si ale pastei de zahar ... apoi am incercat sa il ornez cat de cat. Ce a iesit ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com