Cauta in 20.694 retete
Mixam albusurile de la cele 6 oua pâna obtinem o spuma tare. Adaugam apoi zaharul si aromele amestecând în continuare. La final punem si galbenusurile frecate. Se poate adauga si cacao în functie de preferinte. Laptele se fierbe, iar când este gata, se adauga compozitia de care am amintit mai sus. Se mai lasa pe foc maxim 3 minute. Imediat dupa aceea se pune în recipientele dorite, se lasa la racit (racirea sa se realizeze cât mai repede), dupa care se baga la congelator. Vom obtine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ieri v-am aratat 2 idei de impachetat cadourile pentru Mos Nicolae, insa nu v-am explicat pe larg (evident pentru cine nu s-a prins din prima :P) cum am facut fundita din sarma aceea imbracata in material. 1. Rotiti sarma in jurul pungii si suprapuneti capetele. 2. Dintr-o parte a sarmei faceti o bucla 3. Faceti la fel si cu cealalta parte 4. Ridicati un capat si treceti-l peste bucle, aducandu-l din fata in spate 5. La fel procedati si cu celalat capat 6. Presati un pic cu degetele si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Cel mai popular dressing francez pentru salata, vinegreta, isi trage numele de la unul dintre ingredientele sale, otetul ( vinaigre , in franceza), care, alaturi de ulei, formeaza baza vinegretei. In esenta, vinegreta reprezinta o emulsie care reuneste toate adaosurile care pot da gust unei salate: ulei, otet, sare, piper, ierburi. Vinegreta cu mustar este specifica bucatariei franceze, in special in Paris, unde e nelipsita de pe masa oricarui bistro sau restaurant, dar este la fel de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de noi, duminica ... asa, vom face mai mult decat ne putem ... incanta cu melodiile ei dedicate copiilor si parintilor lor. Va fi ... plina de culoare pentru acesti copii ingeri...in lipsa lor. Eu ... celebrare si tot ceea ce fac ca si voluntar al organizatiei ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... rosu. Puteti realiza si singuri, acasa, aceste placute amintiri ale copilariei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Si pentru ca talentul meu culinar trebuia sa vina de undeva, astazi va las sa trageti cu ochiul in bucataria mamei mele. Pozele sunt ceva mai vechi, dar suficient de graitoare :) PS1 eu nu am nici pe departe aceasi rabdare pentru ornare! PS2 daca vreti retetele poate o rugam frumos sa ni le si dezvaluie! ;)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
3 linguri miere, 150 gr. faina, 120 gr. zahar pudra, 2 galbenusuri, 4 linguri smantana, 5 gr. bicarbonat de amoniu, coaja de la o jumatate lamiie, 80 gr. unt, 80 gr. nuci Mod de preparare: Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batindu-se bine pana se transforma in spuma. Se adauga faina si, dupa ce se varsa compozitia pe planseta, se framinta un aluat moale. Se intinde se se taie diferite forme care se pun in tava, unse cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
- Mamaie, am auzit ca nu mai mananci carne. - Da, mamaie, am renuntat la ea acum mai bine de un an. - Dar de ce, mamaie? - Asa cred eu ca e mai bine pentru sanatatea mea. - Paine vrei la ciorba? - Nu vreau, mamaie. - Nu vrei paine? - Nu, mamaie, e buna asa cum e ciorbita asta de legume. - Pai si cum, mananci fara paine? - Da, mamaie, ca a facut-o buna tare mama. - Pai nu poti trai asa, mamaie, nu carne, nu paine... - Ba pot, mamaie, ba pot.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... cu mare succes la noi acasa, noi fiind mari consumatori :) Inghetata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
V-am prezentat in postarea anterioara, aperitivele festive pregatite pentru party-ul Nataliei (2 ani). Dar tot pentru Natalia am facut si acesti biscuiti turta dulce, moi si aromati, decorati cu personajele cele mai indragite de copii. Cum au fost apreciati? Se vede bine, nu-i asa? Voi posta ulterior si reteta de turta dulce. Am revenit cu reteta de turta dulce.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Încinge uleiul de masline într-o tigaie mare pentru paella, la foc mediu. Adauga ceapa, ardeii si ardeiul iute, apoi redu focul si caleste timp de 10 minute sau pâna când legumele si ceapa s-au înmuiat putin, fara sa se rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, apoi pune orezul, adauga supa fierbinte si lasa pâna începe sa fiarba în clocot. Redu focul si fierbe 10-15 minute, amestecând ocazional, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acum ceva timp am publicat cateva poze de aperitive facute de mama, cu promisiunea ca ne va dezvalui retetele. Vi le redau mai jos cu precizarea ca desi sunt foarte simple, reusita lor tine de imaginatie si ornare! :) Tortulet aperitiv Cascaval Sunca Crema unt Ardei rosu si verde taiat cubulete Patrunjel uscat (Kotanyi) Se taie o roata subtire de cascaval, special ales sa fie de aceasi circumferinta cu sunca. Apoi se asambleazain urmatoarea ordine: cascaval, crema de unt, ardei rosu, sunca,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Stiu ca a cam trecut sezonul, dar nu e niciodata prea tarziu pentru o gustare sanatoasa! :) Asadar, fara prea multe vorbe, va prezint o idee simpatica de gustare: bradut construit din mere, cu merisoare confiate si "tulpina" din alune de padure . Stelutele de mar le-am taiat cu forma de cookies. Simpla, rapida si de efect, gustarea abia a rezistat celor cateva poze facute si a fost imediat rontaita! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Revin cu cateva instantanee din diminetile noastre, sa va arat cateva din variantele de mic dejun ale Nataliei. Dupa cum va spuneam, mancam multe oua. Oua bune, proaspete, delicioase, crescute la curte, cu mancare buna si multa dragoste de bunica Nataliei. Abia dupa ce am pregatit pozele am realizat cat de asemanatoare ne sunt unele dimineti. Natalia adora ouale si castravetii, asadar, veti vedea doua omlete cu branza (una facuta clasic, sub forma de clatita si cealalta papara), paine, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com