Cauta in 20.694 retete
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un platou, alaturi de chiflele prajite. 4. V.N. per portie: 138 kilocalorii, 12g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de servire Cind se serveste mincarea la masa, se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... :P ...dupa fiecare tura de vinete prajite, caci se arrrrd si sint ... 200 grade C. Feliile de vinete prajite se aseaza pe o tava unsa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
1 buc. conopida medie, 100 gr. unt, 200 gr. pesmet Mod de preparare: Se fierbe conopida, se desface in bucati potrivit de mari si se prajeste in tigaie, cu unt. Inainte de a se servi la masa se presara cu pesmet prajit in unt si se asaza pe platou. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. ciuperci, 250 gr. iaurt, 2 linguri faina, o ceapa mare, sare, piper, ulei, cimbru Mod de preparare: Se taie ceapa si se caleste in ulei; cind a devenit sticloasa se adaunga cimbrul si ciupercile taiate bucatele. Se calesc citeva mminute. Faina se amesteca in iaurt si se toarna peste ciuperci. Se lasa la fiert pana ce mincarea are o consistenta pastoasa. Optional se pot adauga la mincare si bucatele mici de branza moale.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lasa sa fiarba incet acoperit. Mincarea trebuie sa fie scazuta Se poate servi calda ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiarba la foc mic. Cind mincarea este pe jumatate fiarta se ... servire Inainte de a se servi, mincarea se orneaza cu patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de afumatura.Cind se ia mincarea de pe foc, se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins. In timpul prajirii se presara usturoi taiat marunt. Cind sunt gata prajiti, se adauga mujdei. Mod de servire Se servesc ca garnitura pentru fripuri sau se pot consuma simpli
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Noi mai mancam paste fainoase si am incercat mai multe variante dar nici una nu ne-a placut mai mult decat varianta asta cu sos de carne. In afara de faptul ca se face foarte usor este si foarte satioasa, asa ca poti sa mai pacalesti familionul sa sara peste o masa :D Ingrediente: - carne tocata (cel mai bun mi se pare amestecul de porc-vita, plus ca este si la indemana oricui) - ceapa - usturoi - rosii taiate, in suc propriu - masline - spaghete - sare, ulei Mod de preparare: Intai de toate...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... .Vasele cele mai bune pentru prajit cartofii sunt cele din tuci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ambele parti. Dupa ce s-au prajit toate vinetele, in uleiul ramas ... ele un rind de vinete prajite, se presara cu putin usturoi ... apoi un strat de zarzavat prajit, presarat cu putina verdeata. Se ... cuptor tinindu-se pana ce mincarea scade bine. Se rastoarna pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 6 portii – Mancare de prune cu orez 100 gr orez, 50 gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de scortisoara. Mod de preparare Orezul se fierbe in 500 ml apa cca 20 min. Prunele se tin in apa calduta cca 2-3 ore, sa se inmoaie, dupa care se spala bine si se pun la fiert intr-o cratita cu 1l apa si batonul de scortisoara. Cand prunele sunt aproape fierte se ia cratita de pe foc , se indeparteaza batonul de scortisora si scoate prunele intr-un bol. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se curata pestele, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 minute ca sa patrunda sarea. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Mod de servire Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamiie. Se serveste cald, cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... garnitura se pot servi cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com