Cauta in 20.697 retete
Se încalzeste cuptorul. Se taie fiecare rosie pe din doua, iar fiecare jumatate de rosie trebuie golita în centru. Presara sare si piper pe fiecare rosie taiata. Pune într-o tigaie margarina vegetala si las-o pe foc sa se topeasca. Mai apoi, adauga usturoiul tocat. Tine pe foc aproximativ doua minute, dupa care adauga ciupercile maruntite. Gateste pâna când ciupercile sunt rumenite, dupa care adauga patrunjel, sare si piper, dupa gust. Amesteca si ia tigaia de pe foc. Adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de teflon, migdalele taiate. Puneti gemul sau dulceata de caise sa ... , apoi amestecati-o cu romul. Impartiti gemul in doua. Prajiti opt clatite ... clatita in parte cu putin gem cu rom si presarati deasupra ... . Puneti restul (cealalta jumatate) de gem de caise si de migdale ... , unt pentru prajit. Garnitura - 200 g gem de caise (sau dulceata), 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , dar adaptata pentru zilele de post cu dezlegare la peste. Potrivita ... , reteta de peste pane de post este simplu de preparat, dar ... acest amestec de pane de post pentru a prepara diverse legume pane ... asemanator. Reteta: Peste pane de post Ingrediente: 600 grame file de ... ambele parti. Pestele pane de post se serveste cu cartofi prajiti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ai hotarat sa tii intreg Postul Pastelui, insa foarte multe retete ... o lista cu retete dulci, de post, care vor satisface gusturile tuturor ... lamaie si portocala Budinca de post cu ciocolata Fursecuri cu fulgi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna încep sa se înmoaie, apoi adauga ciupercile. Prajeste-le pâna încep sa-si reduca volumul, timp de aproximativ 4 minute. Adauga spanacul si caleste, amestecând constant, timp de câteva minute, pâna ce spanacul se înmoaie. Toarna otetul amestecând constant pâna ce este complet absorbit, apoi adauga vinul alb. Micsoreaza flacara si lasa la fiert pâna ce vinul este complet absorbit. Adauga sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ultima suta de metrii cu gemul de mure, nu de alta ... de nota 20! Siiiii e primul gem de mure pe care l-am ... un clocot, apoi am pus gemul in borcane curate, iar la iarna vom profita din plin de gemul asta minunat. Pofta buna ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... un pahar si se toarna gem de caise. Se ung marginile ... , zahar brun, un borcan cu gem de caise, caise, menta. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gemul de coarne este o raritate in camarile romanilor, pentru ca si ... ciuda calitatilor evidente. Pentru ca gemul de coarne este o raritate, am ... . Multumim, Anca! Vezi aici si reteta de Gem de caise. Reteta: Gem de coarne Ingrediente: coarne apa zahar (in functie de pasta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un desert de post de-a dreptul pacatos. O prajitura cum alta nu ... , parfumata si suculenta, tarta de post cu pere si ciocolata este ... , in ciuda caracterului sau de post. Secretul acestui desert consta in ... mere. [/readalso] Reteta: Tarta de post cu pere Ingrediente: 3 pere mari si tari 1 cana gem 1 cana de zahar 1/2 cana de ... : Intr-un vas adanc turnati gemul. Adaugati o cana de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ce am gasit: un aromat gem de zmeura facut in vara asta. Pentru mine gemul de zmeura e pe locul doi, dupa cel ... wok. Fierbe fructele pana ce gemul se ingroasa. Adauga zaharul si fierbe la foc mic gemul, amestecand din cand in cand, pana ... in jur de 2 ore. Pune gemul fierbinte in borcane curate. Lasa ... -le bine cu capace. Cand gemul s-a racit, pune-l in camara pentru ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a verii, asadar, surprinsa in borcane :P, gem de nectarine din nectarinul meu adorat , un gem extrem de aromat si delicios!!!!!!! Voi, daca nu ... pregatit si va doriti ca gemul sa aiba o consistenta fina. Se ... tot acest timp (pentru ca gemul sa nu se prinda de ... de minute sau pana cand gemul devine lucios. Se pune in ... urmati aceleasi etape descrise la gemul de caise ;) In...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... vanilie - 300 ml. frisca - 300 g. gem de capsuni Pentru insiropat: - 5 cl ... . Se adauga cate o lingura de gem si se marmoreaza crema: Se ... neaparat sa ajung sa-l si postez azi (ca si asa am ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... . Am inceput cu un delicios gem de caise. Ingrediente: 5 kg caise ... ajutorul unei linguri de lemn). Gemul se pune fierbinte in borcane ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert într-o oala cu apa frunze de loboda, frunze de sfecla, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel, dupa gust si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul strecurat, sarea, zaharul si orezul ales si spalat. Se lasa sa fiarba. Se serveste simpla, iar daca nu tii post, o poti drege cu un galbenus si cu o lingura de smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. 2. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. 3. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. 4. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro