Cauta in 16.331 retete
... foarte satiosi. Incearca aceasta reteta germana de salata, pentru cina, cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când sunt moi, lasa-i la racit si apoi curata-i si taie-i cubulete. Rumeneste feliile de bacon într-o tigaie, pâna devin usor crocante. Scoate feliile de bacon si lasa-le la racit. În grasimea lasata de bacon, caleste ceapa taiata rondele, pâna devine aurie. Adauga în tigaie otetul, apa, zaharul, sarea si piperul. Lasa pâna începe sa fiarba si adauga cartofii si patrunjelul. Rupe bucatile de bacon în jumatati si adauga-le în salata, apoi asaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si multa pofta!!!!!!!!!!!! :)) Ingrediente: - 600 g. limba de vita sau porc - 150 ... paine prajita Mod de preparare: Limba se spala in mai multe ... care se scoate pielita si limba se taie in fasii subtiri ... maioneza se adauga fasiile de limba si sardele taiate marunt. Cartoful ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... coapte. Delicatesa de origine austro-germana, nascuta in aceleasi bucatarii ca ... cu prune ( Pflaumen Kuchen, in germana) aminteste de un cozonac subtire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Desi am evitat mult timp sa prepar acest desert, cand l-am realizat a fost o revelatie. Ai nevoie de o forma speciala de copt cu gaura la mijloc, ca sa arate ca in poza! Ingrediente : 1 kg faina, 100 ml lapte, 9 oua, 150 gr zahar tos, 100 gr de stafide albe, 100 gr de stafide negre, coaja de la doua lamai, esenta de rom, 50 gr de drojdie, 100 gr fulgi de migdale, un varf de cutit de sare. Preparare : Inmoaie drojdia in putin lapte cald, cerne faina, fa o gaura la mijloc si adauga drojdia. Cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un simbol al bucatariei germane, galustele din cartofi sunt o garnitura de ... ales meselor traditionale din sudul Germaniei, din Cehia si Austria. Portii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mixam galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugam si amidonul,dupa care turnam treptat si laptele rece.Punem compozitia pe foc mic pina se ingroasa amestecind continuu.Dupa ce s-a ingrosat luam crema de pe foc si o lasam la racit.Frisca se bate spuma.Jumatate din cantitatea de frisca se inglobeaza in crema.Punem crema peste o foaie,peste crema intindem frisca ramasa,iar cealalta foaie o sfarimam si o punem peste frisca.Cine doreste mai poate presara deasupra zahar pudra.POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este numele unei prajituri specific germanice, asemanatoare cu un cozonac la ... numele ( Kugel , inseamna glob in germana arhaica a evului mediu). Populara in Germania, in special in sud, in Austria, Elvetia si Alsacia (nordul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cele mai simple foi pt CREMES. Facem 2 aluaturi diferite. Primul aluat ... care se coc separat pt Cremes. Mai putem acest aluatul sa ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Germania a dat doua lucruri majore Romaniei: un rege din familia Hohenzollern ... ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt Strammer Max, o dovada de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... meniul de Craciun al popoarelor germanice, unde poarta numele de Weihnachtsgans ... , vieneza, a fost adaptata de catre germani, care o servesc cu varza rosie ... iubit  din motive intemeiate  de germani si austrieci. Carnea ferma imprumuta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean Fish ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... organe de porc (rinichi, inima, limba, ficat) - 300g sorici - 500g gusa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu ... fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se puna sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la git, limba si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa, care se ... proc: picioarele, urechile, sorici, ficatul, limba, carne macra de la git, limba, muschiulet; sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cind cartofii sint fierti se serveste supa cu crutoane. - Zeama de la o limba fiarta, 1/4 kg resturi de carne fiarta, 1 ceapa, 1/2 kg cartofi, 1 catel usturoi, 1 lingurita boia de ardei, sare, crutoane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat ... de carne de la gat, limba, 2 picioare si urechile porcului, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un jet de apa rece. Limba se spala, usturoiul se curata ... curata si se spala. Carnea, limba, capul si soriciul se fierb ... apa cu sare. Ficatul si limba nu se mai tin mult ... prin fierbere se intareste, iar limba fiind foarte frageda se desface ... se taie in fisii urechile, limba, carnea, iar soriciul se toaca ... de porc, 1 kg ficat, 1 kg limba de porc, 2 kg carne de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro