Cauta in 20.697 retete
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... masa. Din vremea fastuoaselor banchete romane sau din perioada Renasterii - daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Intre timp, se prepara sosul romanesc. Faina se amesteca intr-o tigaita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sint bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, amestecind mereu la foc mic, pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Apoi, tigaita se trage de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si, facultativ, o lingurita cu virf de ceapa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru. Faina se rumeneste intr-o tigaita fara grasime, pina ce capata culoarea maro deschis, amestecind mereu, la foc mic (nu direct pe flacara), altfel se va arde repede. Se ia de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cand se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mancarea pentru care a fost pregatit. - 20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai repede. Stiu ca in Romania e moda pastelor fierte pana se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . - 250-400 g bacon (sau kaizer romanesc, dar sa nu fie foarte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. sunca bacon (sau kaizer romanesc, dar sa nu fie foarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la socrii mei un crap romanesc gigantic (pe care am sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... scriu, ca doar traim in Romania si trebuie sa scriem in ... aceasta reteta particip la "Dulce Romanie" - Provocarea lunii Aprilie 2012, gazduita ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... blogul meu e un retetar tipic romanesc, cu nimic special si etc ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... productie in zone diferite din Romania: VALCEA, SIBIU, DEVA, IASI BUZAU ... si ocazii speciale : cozonac traditional romanesc si o gama larga de cozonac ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! |n fiecare vineri, afla istoria ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 20 ... imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai ... si cititorii lui Radu Anton Roman, ale caror propuneri culinare le ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Deci, primul obiect peste care mi-au cazut ochii, dupa ce Stefan a desirat ambalajul exterior, a fost un CD. Castelele din Romania si alte fotografii, facute de Ghiocel ... Fotografiile sant foarte frumoase si pot spune ca as dori sa vizitez aceste locuri... Cand vedem asa ceva, ne simtim foarte, foarte mici...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 13 ... imagini inedite cu Radu Anton Roman. Pentru ca tu sa ai ... ", cum ii spune Radu Anton Roman) si-ale stanilor din munti ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... privat de shopping online din Romania, este cu siguranta sursa ta ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
E cald, e Bucuresti, e Romanica...azi am facut pentru prima data...limonada! Cu ce? - 1 cana de 500 ml - 1 lamaie - 5-6 lingurite cu zahar - 500 ml apa minerala Cum? - taiem lamaia in felii - adaugam zaharul si stoarcem lamaia cu o lingurita - adaugam apa minerala si asta-i tot!
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com