Cauta in 21.294 retete
Se amesteca uleiul,apa(lapte soia)zaharul.Se adauga faina,stafidele,merele razuite sau tocate,nucile macinate si se amesteca bine toate.Praful de copt se cerne. Se amesteca bine toate ,se tapeteaza 3 tavi de chec cu hartie de copt,se pune compitia in tavi si se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Cand sant gata se scot din tava ,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam toate ingredientele si le mixam pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Lasam compozitia sa se odihneasca la frigider, timp de o ora. Ungem tigaia cu ulei pentru fiecare clatita. Dupa ce am incins tigaia, adaugam un polonic din aluat, iar dupa ce s-a copt pe o parte, o intoarcem si adaugam 2 linguri de halva data prin razatoare. Dupa ce s-a copt si pe cea de-a doua parte, o impaturim. Se poate servi simpla sau cu putina miere de albine. Clatitele de post cu halva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Din apa, ulei, sare, otet si faina se framinta un aluat ... taiate felii se inabusa in apa cu ulei, se adauga soia ... granule, 2 oua, 1 leg. marar, 1 leg. patrunjel, sare. Aluat: 200 ml apa minerala, 50 ml ulei, 1 lingurita otet, 1 lingurita sare, 1 pachet margarina, 1 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 cana apa minerala, 1 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie, 1 cana nuca macinata, 1 pumn nuci taiate, 3 lingurite dulceata de visine, 100 ml ulei, putina scortisoara, 2 cani faina, 1 lingura cacao Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si compozitia rezultata se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei. Se coace la foc potrivit. In loc de nuca macinata, se poate pune si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopida potrivita, un ou, faina, apa minerala, piper, sare, delikat, untdelemn; pentru sote: 1/2 kg morcovi, doua cepe ... cu putin mai mari decit o nuca si se lasa la zvintat ... ou se amesteca cu faina si se dilueaza trepat cu apa minerala, se adauga o ceasca de untdelemn, sare, piper, doua linguri delikat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lamaie, 2 lingurite de miere si un pic de apa minerala. Mod de preparare: Se stoarce bine lamaia si se pune intr-un pahar. Se adauga cele doua lingurite de miere si apa minerala pana se umple paharul. Mod de servire Eventual se pun si 2 cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de lapte, 3 oua, 3-4 linguri sifon (apa minerala), 1/4 lingurita sare, 100 gr. unt sau untura, 250 gr. smantana ... pune intr-un vas cu apa clocotita pe foc. Se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smantana, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800-1000 g iaurt, 3 oua, 1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamiie sau otet, 400 g faina, 1 pahar apa minerala Mod de preparare: Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtiat cu apa minerala. Se pune toata faina. In final, aluatul trebuie sa fie ingrosat, dar fluid. Se pot umple si cu branza de vaci amestecata cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar, 1/2 cana ulei, o cana jumatate faina, bicarbonat, mirodenii, 1/2 cana sifon(apa minerala) Mod de preparare: Se curata merele de coaja, se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intregi, un pahar de ulei, un pahar de lapte (sau apa minerala), un pahar de zahar, zahar vanilat, praf de copt stins ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... raceste compozitia se adauga si nucile. Foile: se pune uleiul cu sarea, se adauga apa, apoi faina si se face ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat potrivit de moale pentru a putea fi intins pe planseta.Se taie cu paharul.Gogosile se prajesc in baie de ulei.Se pudreaza cu mult zahar vanilinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru aluat framantam ingredientele pana cand obtinem un aluat omogen si usor de prelucrat,invelim aluatul intr-o folie alimentara si il introducem 30 minute la frigider. Pentru umplutura curatam merele si le dam pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu zaharul si scortisoara. Scoatem aluatul din frigider il impartim in doua si il intindem cu sucitorul .Asezam prima foaie in tava tapetata cu faina o presaram cu gris si adaugam merele calite si scurse se sucul lasat la calire, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cum preparam prajitura: Se pune apa peste o cana si jumatate de ... potrivit. Cum preparam glazura: In apa punem 5 linguri de cacao ,5 linguri ... glazura fierbinte . Se orneaza deasupra cu nuca de cocos. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cipercile se curata, se taie cubulete si se fierb cu putina sare – daca sunt proaspete. Ceapa se toaca marunt si o calim impreuna cu ciupercile, sarea si piperul dupa plac. Cand s-a racit punem pesmetul sau painea inmuiata in lapte si patrunjelul tocat. Separat batem spuma albusurile. Incorporam in amestecul de ciuperci galbenusurile si cu o paleta, cu grija, adaugam albusurile amestecand de sus in jos. Intr-o tava pe care am pus hartie de copt intindem foaia de aluat peste care turnam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga apoi supa,vinul si apa si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro