covrigei sarati fragezi
Pagina 5 din 5
... minute daca s-a copt. Ihmmm, migadalele sarate i-au dat un gust demential ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau laptii si se tin in apa putin calduta timp de 5-6 ore. Se spala apoi in apa rece, se curata de pielita tragind-o de la cap spre coada, se scoate sira spinarii cu toate oasele mari, se taie in bucati late de doua degete care se aranjeaza apoi una linga alta pe o farfurie lunga, astfel incit sa dea impresia ca scrumbiile sint intregi. Ceapa dinainte curatata si tinuta in apa rece, se taie, cu un cutit bine ascutit, rotogoale cit se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Ingrediente: - biscuiti graham (mai grosi) - unt de arahide - sticksuri, biscuiti, saratele, covrigei etc Construirea, asamblarea si decorarea casutei de vacanta se face ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ati spalat pulpele de pui sarati-le usor si frecati-le ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... - 150 gr telemea (dulce sau sarata, cum va place) - o conserva mica ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bucatile de crap sarat se tin cateva ore in apa rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si pentru ca a iesit prea sarata am pus-o la chiftele :D) - o felie ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... (in functie de cat de sarata vreti painea, eu am pus ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cel marinat, pentru ca cel sarat mi se pare prea potroaca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... poate servi separat. - 500 g hamsii sarate, 2-3 cepe mari (aprox.250 g), 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele sarat (heringi sau scrumbii) se curata si se toaca marunt ... se orneaza cu maioneza. - 2-3 scrumbii sarate, 2-3 oua, 4-5 mere rase, 1 ceapa rasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 albusuri, 2-3 linguri dulceata de visine, zmeura, fragi etc Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu dulceata la un loc. Se toarna in forma unsa si se coc la cuptor incet, timp de 10 minute si apoi la cuptor tare 20 minute. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... suc de fructe (zmeura, coacaze, fragi), 15 ml de rom Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosu, taiat, 25 gr unt sarat, o lingurita suc de lamiie, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g blue cheese sau telemea sarata, 1 fir de ceapa verde, jumatate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inlaturati crusta de pe branza. Frecati branza cu untul pana amestecul devine moale si omogen. Modelati amestecul dupa fantezie (cuburi, piramide), apoi presarati cu chimen. Raciti bine inainte de consum. - 100 g branza Gorgonzola (varietatea mai verde si relativ sfaramicioasa), 1/2 cana de unt nesarat, biscuiti sarati sau crackeri, seminte de chimen. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierb cu coaja in apa sarata, 15 minute. Se curata varza ... . Se fierb 5 minute in apa sarata, se pun sa se scurga ... g varza alba (dulce), 150 g cascaval sarat, 400 g smantana, 3 oua, 1-2 lingurite mustar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro