Cauta in 21.294 retete
... si in el dizolvam drojdia, margarina o topim si amestecam cu sarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tocat.Peste ei adaugam margarina moale,cele doua linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 g faina, 400 g unt, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri smantana, vanilie, fructe din dulceata Mod de preparare: Se freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smantana, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte aluatul obtinut in trei parti egale. Se intind trei blaturi si se coc. Dupa ce se racesc se umplu cu fructe din dulceata taiate foarte marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smantana, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pana se ingroasa. Se fac cornulete care se pot umple cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se caramelizeaza intr-o craticioara 4 linguri de zahar, apoi se stinge cu putina apa, se lasa sa fiarba incet, pana se topeste tot zaharul si se lasa sa se raceasca. Se framanta faina cu untura (osanza de pe burta), restul zaharului, ouale, zaharul caramelizat, praful de cuisoare si de scortisoara. Se intinde o foaie cu sucitorul, se taie covrigei cu o forma (sau rotunduri cu o gura de paharel), se tavalesc prin zahar tos si se coc la foc moale. - 500 g faina, 2 linguri untura, 250 g zahar, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu zahar pudra. - Pentru aluatul fraged: 280 g faina, 180 g zahar, un ... , un ou, 180 g unt sau margarina, 200 g miez de alune, faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... restul de lapte se topeste margarina se adauga ouale batute, galbenusurile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina, zaharul, praful de sare si margarina pana obtinem un aluat pe care il sfaramam in mana (firimituri) si-l tinem la rece 30 minute. Merele curatate de coaja si cotoare si taiate cubulete, le punem intr-un vas yena uns cu margarina. Peste mere si zmeura si mure punem aluatul facut firimituri, omogen peste toate fructele. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem prunele, scoatem samburii si le taiem felii. Amestecam prunele cu cele doua linguri de zahar si scortisoara si le punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putina margarina. Amestecam faina cu zaharul si untul la temperatura camerei pana obtinem un aluat sfaramicios, ca niste firimituri. Adaugam migdalele macinate grosier. Presaram firimiturile de aluat peste prune. Dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Optional se poate servi alaturi de inghetata .Simplu,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune intr-un castron. Peste margarina se toarna cele 9 linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mierea in apa si adaugam margarina topita. Adaugam maiaua, omogenizam , apoi ... sau unsa cu ulei sau margarina si le mai lasam circa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un blat din oua,cacao si faina.Se da la cuptor 40 min.Margarina se freaca cu zaharul,se adauga nesul dizolvat in putina apa.Se adauga si galbenusul si se omogenizeaza.Se face siropul din lapte si zahar.Se insiropeaza blatul,apoi se intinde crema.Se decoreaza cu cacao.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sarea si faina se dac o coca caer se imparte in 3 parti egale.Branza ,ouale si smantana se amesteca bine.Se unge tava cu margarina,se intind 3 foi ,se ung cu margarina,se pune branza pe fiecare si se baga la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... batute putin, laptele si untul (margarina) usor topit, se framanta bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro