Cauta in 21.308 retete
Albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se freaca cu 4 linguri de ulei, apoi se adauga la albusuri si se pune si restul de ulei. Urmeaza faina cu praful de copt si scortisoara. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn. Se ia o tava dreptunghiulara se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava. Visinele se pun peste compozitie, in tava. Se da tava la cuptor 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mai intai punem visinile cu zahar dupa gust si le amestecam ... apa rece pentru 5 minute.Punem visinile intr-o cratita la foc,adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . faina, 4 oua, 1 praf sare, 1/2 kg. visine, zahar pudra; faina si unt ... tapetat tava) Mod de preparare: Visinile, curatate de simburi, se presara ... cu faina. Deasupra, se aseaza visinile intr-un strat uniform. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O foaie de placinta, 1 kg visine (proaspete sau congelate) o ceasca zahar, Mod de preparare: Se pun visinele intr-un castron cu zahar. Se intinde foaia de placinta, se stropeste cu unt topit, se presara cu pesmet. Se pun visinele, scurse de zeama, peste toata suprafata, apoi se ruleaza, se tiae bucati de lungimea tavii si se pun in tava unsa cu unt. Se coc la cuptor timp de o ora. Cind sint gata, bucatile se pudreaza cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -crema, 1/2 lingurita bicarbonat, vanilie, 1 kg visine, faina cat cuprinde, zahar pudra ... cuptorului si se asaza repede visinele fara simburi si stoarse bine ... presara putin zahar pudra vanilat Visinele pot fi inlocuite cu capsuni ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l zeama de visine, 350 g zahar, 1 1/2 pahar apa, zeama de la 1 lamiie Mod de preparare: Se fierbe zaharul cu apa citeva minute si se ia apoi de pe foc. In acest timp, visinele curatate de simburi se dau prin strecuratoare, ca sa se obtina 1/2 l zeama de visine. Se adauga aceasta zeama in zaharul fiert si se strecoara zeama de la o lamiie. Se lasa totul sa se raceasca, apoi se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga uleiul -cate putin mixand in continuare pana la incorporatea sa. Se cerne si se amesteca faina cu preful de copt si se pune peste acest amestec, alternand cu cate o lingura de lapte. Se adauga si zaharul vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (sau cu ulei si faina - in lipsa de hartie de copt),si se toarna 1/2 din compozitie, se baga la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt, apoi se adauga visinile pe rand, una cate una ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lapte, 30 g cacao, 700 g compot visine. Mod de preparare: Pentru aluat ... usor cu furculita. Se pun visinele peste aluat si se coace ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri zahar, 150 g orez, 500 g visine fara samburi, 2 linguri zahar, un ... sa se raceasca. Se amesteca visinele cu 2 linguri zahar si un ... celofan se pun biscuitii, se stropesc cu visinata si se pun visinele. Se toarna orezul amestecat cu frisca batuta. Se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g faina, 200 g unt, 4 oua, 350 g zahar pudra, 125 g dulceata de visine, 50 g migdale sau nuci prajite Mod de preparare: Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pana se coace....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 gr. unt, dulceata de visine Mod de preparare: Blatul: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g biscuiti, 300 g unt, 300 g zahar pudra, 4-5 linguri cacao, 300 g nuci, 100 g rom, visine din visinata Mod de preparare: Biscuitii si nucile se dau prin masina de tocat (sau orice le poate marunti foarte bine). Intr-un bol mai mare se freaca zaharul cu cacao, apoi se adauga nucile si biscuitii si se amesteca bine. La sfarsit se adauga romul. Se fac mingiute potrivit de mari si se pune in mijlocul fiecareia cate o visina din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Visinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa ... 7 minute, apoi o scoatem si asezam visinele bine scurse. Bagam iar prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g visine, 750 ml lapte, 300 g zahar tos Mod de preparare: Visinele spalate, curatate de codite si simburi se paseaza prin sita. Simburii curatati si zdrobiti in piulita se fierb impreuna cu laptele si zaharul 5-6 minute, amestecand continuu. Se ia de pe foc, se strecoara, se amesteca apoi cu visinele pasate, dupa care se toarna in caseta si se da la frigider.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pisate marunt Mod de preparare: Visinile se spala bine la jet ... tot zaharul s-a topit. Se pun visinile in borcane potrivit de mari ... se pregateste o delicioasa placinta care pastreaza toata savoarea si parfumul visinilor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
175 g visine din compot, 200 g iaurt, 200 g mascarpone, 2 linguri zahar, o lingura ... preparare: Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc ... mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de portocale, si ... pe farfurii de desert. Se orneaza cu visine si ciocolata rasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa calda, sare; Umplutura: 1 kg. visine, 150 gr. zahar pudra, 1 lingura ... lasa sa se usuce putin. Visinile se spala, se scurg de ... , se presara cu pesmet si visine intr-un strat cat mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... caimac), 1 ceasca faina, sare, 1 kg. visine, 150 gr. zahar, 1 lingura pesmet ... presarat tava) Mod de preparare: Visinile se spala, se scot simburii ... pe fiecare patrat o lingura din visinile scurse de zeama si amestecate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 l alcool alb, 30-40 frunze de visin, 250g zahar, 2 pahare apa Mod de preparare: Se pun frunzele cu alcoolul intr-o sticla de culoare inchisa, se astupa bine si se lasa la loc racoros si intunecos 24 de ore. Se fierbe apa cu zaharul, pana incepe sa se lege putin ca un sirop. Cind s-a racit siropul se amesteca cu alcoolul strecurat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com