conservarea cireselor in alcool
Pagina 1 din 5
... principiu. Când este gata, adaugam ciresele fara sâmburi si o punem în tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le ... ,asezam deasupra ei jumatati de cirese,adaugam restul de umplutura,apoi cirese. Deasupra asezam partea mica de aluat,o intepam cu furculita,apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Zam-Zam produse etnice iraniene (conserve, fructe confiate, siropuri, bulgur, orez ... Bucovina (mezeluri de casa, branzeturi, conserve, produse de panificati si dulciuri, vinuri si baturi alcoolice ... : mezeluri de casa, branzeturi, uleiuri, conserve, paine pe vatra si dulciuri ... (Salonta, Bihor), paste integrale, conserve, bauturi alcoolice traditionale si vinuri. Adresa ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg cirese, 200g simburi de cirese sfarimati, 1 litru alcool de 90 grade, 1 kg zahar Se pun intr-o sticla mare 1/2 kg cirese, 200g simburi de cirese sfarimati, alcoolul Mod de preparare: Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din 1/2 l apa si 1/2 kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul este gata. Se strecoara si se filtreaza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zemoase ca: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii ... dupa gust, se amesteca cu alcool, rachiu alb sau tuica tare ... sa aiba peste 25 grade alcool, ca sa nu mai fermenteze ... . - Fructe zemoase: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii si albe, caise, piersici, alcool, rachiu sau tuica. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea samburii ... asezam feliile de nectarine si ciresele . Presaram cu nuca de cocos ... s-a copt, prajitura cu nectarine si cirese se raceste, se portioneaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 minute. Scoate sâmburii din cirese, apoi pune fructele în blender, laolalta ... umple-le cu crema de cirese. Bate smântâna pentru ... . La sfârsit, ornezi clatitele cu frisca si cu cirese întregi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facut reteta de clafoutis cu cirese, un desert frantuzesc pe care ... enervant este scosul samburilor din cirese, dar daca aveti un instrument ... si mai usor. Ingrediente: - 700g cirese (raman cca 500g dupa ce ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... impreuna cu frisca batuta si ciresele fara samburi. Taiem checurile in ... pentru a fi mai fluida. Decoram cu putina frisca si cirese confiate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-spalati ciresele, scoateti samburii si apoi taiati-le in bucati potrivite (sau cum va place voua) - bateti frisca pana aceasta devine o spuma tare - adaugati batand in continuare toata cutia de lapte condensat -la final adaugati bucatile de cirese si puneti copozitia in caserole si dati totul la congelator pentru cateva ore sau peste noapte
Reţetă de pe retete.eva.ro
coji de portocale sau de lamii, 1 litru alcool de 90 grade, 250 gr. zahar Mod de preparare: Se curata foarte subtire coji de portocale sau de lamii si se pun intr-un borcan, iar deasupra se toarna alcool de 90 grade. Mod de servire Se lasa o luna la macerat, scuturind borcanul din cind in cind. Dupa cel putin o luna se filtreaza alcoolul. Acesta se poate intrebuinta la prajituri, iar adaugind zahar si diluindu-l cu apa se obtine o bautura...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1 galbenus 1 praf de sare 1 farfurie cirese fara samburi Intre timp preparam ... obtinem o crema. La sfarsit adaugam ciresele si amestecam cu o lingura, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg visine sau cirese, 1 kg zahar,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cirese rosii (cu miezul tare), 400 gr. zahar, 100 ml. apa, 1 lamiie, 1/2 l coniac Mod de preparare: Se spala fructele, se inteapa cu un ac din loc in loc, se aranjeaza intr-o salatiera cu felii de lamiie printre ele. Se acopera cu siropul de zahar si apa si, reci, se amescteca apoi cu coniacul, Mod de servire Se pot servi imediat sau se pot pastra mai mult timp.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. zahar pudra, 200 gr. cirese fara simburi, 30 gr. unt ... sarea, 50 gr. zahar si ciresele. Se topeste untul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Margarina cu zaharul se amesteca bine,apoi adaugam galbenusurile si amestecam pana devine spuma totul.Incorporam faina si praful de copt,apoi albusurile batute spuma.Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt si deasupra punem ciresele curatate de samburi. Coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. cirese pietroase, 3 linguri faina, 3 linguri bere, 1 lingura untdelemn, 2 linguri zahar ... Mod de preparare: Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina ... albusul batut spuma. Se inmoaie ciresele in aluat, lasind coditele afara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com