conserva stevia iarna
Pagina 4 din 5
... de gustoasa. Ingrediente: 4-6 legaturi de stevie, doua legaturi de usturoi verde ... , 200 grame smantana. Preparare: Curata stevia si toac-o marunt. Pune pe ... sare si cand clocoteste, pune stevia. Las-o sa fiarba circa 10 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 kg frunze stevie 1 legatura ceapa verde 1 kg coasta vita 1 pahar ... se inmoaie putin Se curata stevia se spala si se opareste ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... verde 1 ceapa alba 3 catei usturoi stevie pasta de rosii 1 morcov 1 lgt ... legume sau carne Spalam bine stevia si o taiem potrivit ca sa ... supa. Dupa cateva minute adaugam stevia si mai adaugam daca este ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ! Ingrediente 1 kg urda 1 kg frunze stevie (mai mari) 1 paharut de orez ... omogenizeaza. Se oparesc frunzele de stevie. Mare atentie, trebuie lasate in ... fundul unei oale frunze de stevie si se aseaza deasupra sarmalutele ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Sterilizarea borcanelor pt conserve : varianta I ani de zile am procedat in ... urmator si niciodata n-am avut conserve cu mucegai sau stricate : borcanele ... , se pastreaza mai bine. Tipsuri pentru conserve : -eu nu folosesc niciodata conservant, doar lamaie -secretul este ca borcanele sa fie foarte bine ... puteti proceda si cu celelalte conserve, sosuri, paste, bulion -pun capacele ... in paturi...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Frenezia sarbatorilor de iarna este molipsitoare. De la decorul luminos de ... propriu-zisa, perioada sarbatorilor de iarna este marcata de o intreaga serie ... mese din perioada sarbatorilor de iarna raman aperitivele reci. Preparati-le ... , si cu atat mai mult iarna cand consumul de proteina animala ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor alaturi de cea in saramura consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa. De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... nu tine atat de bine conservele si ar fi pacat ca ... zi. Optional, pentru o mai buna conservare se poate presara deasupra circa ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Primesc cu multa bucurie, Dupa iarna ce a fost, Primavara-n farfurie. Se poate manca si-n post
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
by Alice albinutza Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase... la gura sobei... o ciocolata calda... colinde... si asteptarea lui Mos Craciun. Asadar ingrediente : 300 gr faina 150 gr unt 150 gr zahar pudra 2 oua 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt un varf de cutit de sare Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine pana obtii...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Aceste sarmalute delicioase le-am preparat pentru masa de Paste. Reteta este similara cu cea pentru sarmalute in foi de vita, dar gustul este diferit si textura la fel, datorita frunzelor delicate si acrisoare de stevie. Noua ne plac atat de mult, incat le-am mai facut de trei ori in primavara asta si cred ca le voi mai face din nou pana dispare stevia. De ce aveti nevoie: Pentru
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... Buna 2 legaturi de stevie 1 legatura loboda 1 legatura leurda 1 legatura leustean 1 legatura ... cateva frunze intregi de loboda, stevie, leurda, leustean si patrunjel pe ... nu mi-au placut, ramane s-o fac doar din stevie si loboda ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... asezona si cu patrunjel 4 legaturi stevie 3-4 legaturi leurda 1 legatura ceapa verde ... la ceapa verde. Adaugam treptat stevia ca e mai groasa, calim apoi ... capac mereu ca sa inabusim stevia. Desfacem vreo 2 lgt pasta de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Varianta I : 1 kg ardei iute 1 l otet de 9 grade 8 lgt rase de zahar alb sau brun 4 lgt rase de sare pentru muraturi 4 lgt bobite de mustar piper boabe foi de dafin Se aleg ardeii, se spala si se aseaza in borcane de 400 gr. Se pune in fiecare borcan : otet rece, nefiert direct din sticla pana la jumatatea borcanului, 1/2 lgt boabe de mustar, 1 lgt rasa de zahar, 1/2 lgt rasa de sare, piper, foi de dafin dupa gust. Se completeaza restul borcanului de jumatate cu apa si se capacesc. Daca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Acum cateva saptamani, intr-o emisiune Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa, am facut cateva incercari si iata ce a rezultat. Puneti pe o farfurie frunzele de patrunjel spalate si uscate si apoi in micro-ondes timp de 1 minute. Rezultat satisfacator - frunzele sant toate uscate, culoarea este intotdeauna verde. Apoi le-am pus intr-un borcan cu capac, pentru a le pastra intr-un loc uscat. Apoi am incercat cu o cantite mai mare, dar cum se atingeau...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com