conserva de peste cum se moaie oasele
Pagina 5 din 5
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala si se taie felii. Se sareaza ... . Dupa câteva clocote, se adauga pestele prajit, frunza de dafin si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam pestea ales punem ingrimente in felile de peste sare, piper macinat, dupa care punem in malai si lasdam asa 5 minute. Luam un teflon in care punem ulei si ceapa bine curatate si taiat in foarte mici bucati , punem in ulei cald , dupa 5 minute punem putin boaia de ardei in ceapa si bine se amesteca. Luam felile de peste si asezam bine unul cate unu peste ceapa dupa care punem un capac peste teflon si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Este cunoscut faptul ca pestele este foarte sanatos, fiind, de altfel ... propunem asadar delicioasele rulouri de peste cu legume, pe care le ... ce s-au fiert, adauga ciupercile peste legume si potriveste cu condimente ... calit bine, înfasoara fileurile de peste cu compozitia obtinuta. Le poti ... âie, piper – si se toarna peste peste. Presara deasupra cascavalul ras ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ou, 100 gr. peste, 2 lingurite unt, 2 lingurite faina, 5 linguri lapte, 2 felii lamiie, sare Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-un wok se topeste uleiul de cocos la foc mediu. Se adauga morcovul si ceapa si se calesc pâna se înmoaie. Se adauga pasta de curry verde, se amesteca pentru omogenizare si se gateste 1 minut. Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se aseaza bucatile de peste, iar legumele se aseaza peste peste. Se acopera si se lasa la gatit 10 minute. Se aseaza pe farfurii, se presara frunze de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (cateva minute) . Apoi se pregateste pestele: se stropeste pe o farfurie cu ... unt la incins. Se adauga pestele si se acopera sa se ... si un sos alb pentru peste: Intr-o tigaie am pus unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a da un aer festiv salatei ;-) 5. Pestele marinat -eu am avut merluciu ... ' de ora l-am curatat de oase...ufff...Se amesteca cu celelalte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper .Punem ciupercila la calit in putin ulei si orezul separat la fiert . Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste peste intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult. Dam tava la cuptor ptr cca 25 de minute. Servm...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prima data taiem fileurile de peste bine spalate si curatate. Le asezonam într-un castron cu un pic de vin si în acelasi taiem fin patrunjelul, maghiran, usturoiul si ceapa si punem totul pe peste. Acum puteti Preincalzi cuptorul la 200. Se pune fiecare bucata de peste pe hartie de copt,.condim cu ulei si seminte de susan ,pentru decor si închidem foliile .Fiecare separat.: Coaceti timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se condimenteaza bine pestele se 'unge' cu usturoiul pisat, deasupra se pun felii de lamaie si se inveleste individual in staniol (mai bufant staniolul nu lipit de peste) , se fac putine gauri cu o scobitoare si se da la cuptor timp de 15-30 minute, se poate servi cu o garnitura de cartofi copti sau fierti cu un sos alb
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le ... aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la ... de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5 minute ... pana se ingroasa sosul format. Pestele il servesc cu sos deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o ceapa mare, o conserva de ton, 10 linguri maioneza, otet; pentru ornat: lamiie, masline Mod de preparare: Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata se asaza pe fundul unui platou. Se desface conserva de peste si se pune peste ceapa, iar peste aceasta se toarna maioneza. Se orneaza cu lamiie si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg salau sau alt peste cu carne alba, 100g unt, 150g ... Mod de preparare: Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala si se curata. Se pune la marinat in sucul de la lamaie si portocala, impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce a stat aprox. 30 minute, se aseaza in tava pe un pat format din rondele de cartofi si morcovi dupa preferinta se poate renunta la morcovi si ceapa taiata rondele. Deasupra se toarna 2-3 linguri de bulion. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg peste(crap), 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi (pot fi si congelati ... (dupa gust) Mod de preparare: Pestele se spala, se curata, se ... . Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert ... se strecoara supa. Zeama de peste se pune din nou la ... cam 15 min. Carnea de peste se toaca la masina, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele din conserva se scurge de ulei,apoi se paseaza bine,adaugam untul si zeama de lamaie dupa gust.Potrivim de asemenea de sare si piper.Daca vrem putem sa mai adaugam si o ceapa mica taiata marunt de tot.Eu nu am pus de data asta.Am umplut jumatati de lamaie si sferturi de gogosar cu pasta preparata.Am decorat cu frunze de patrujel,ceapa verde si frunze de lamai.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se curata bine de solzi,de intestine si branhiile de ... apoi adaugam si bucatile de peste, Se fierbe la un foc ... cateva minute avand grija ca pestele sa nu se sfarame. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro