Cauta in 21.436 retete
Amestecati cafeaua cu coniacul si puneti-le la rece. Separati albusurile ... din amestecul de cafea cu coniac. Varsati deasupra jumatate din amestecul ... piscoturi, stropiti cu cafeaua si coniacul ramase si intindeti restul de ... cacao, 1 plic zahar vanilat, 3 linguri coniac, 200 ml ness cafe rece ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cupe si se toarna putin coniac, zahar si, eventual, lichior. Se ... proaspte sau din visinata, etc), coniac, gheata. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aromate si mirodeniile. Turnati deasupra coniacul si vinul rosu, acoperiti vasul ... vin rosu sec, 50 ml coniac, 1 ceapa, 1 morcov, 1 tulpina de telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de maioneza, 1 pahar mic de coniac, sare, piper, o salata verde Mod ... se combina cu maioneza si coniacul, se potriveste de sare si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se raceasca. Se adauga apoi coniacul, miezul de pepene trecut prin ... g frisca sau smintina, 3 linguri de coniac, 2 pachetele cu zahar vanilat, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 linguri zahar, 100 gr. cacao, coniac sau esenta rom Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 lingurita zahar, 1 felie portocala, 1 felie ananas, 2 visine din visinata, 1 paharel coniac, 50 ml vin Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-o cupa si se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 ml vin, 20 ml coniac, 10 boabe piper, 2-3 fire tarhon ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carnoase,2 linguri de faina, 2 linguri coniac, 900 gr. cartofi, 1/2 lingurita de ... la cald. Faina impreuna cu coniacul se amesteca si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g unt, sare, piper, nucsoara, 1 pahar coniac sau vin, 1 ceasca zeama de ... doua boabe de piper rasa, coniac sau vin. Se umple gaina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fructe se toarna 50 ml coniac si se amesteca bine. Se ... , stafide sau nuca, 50 ml coniac. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml vin, 2 linguri rom sau coniac, 100 ml lapte, 4 oua, condimente ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sucul de la portocale si coniacul. Se potriveste de sare. Se ... de zahar, un paharel de coniac, o lingura de faina, o lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , o lingura de mustar, 3 linguri de coniac, 3 oua fierte tari, un pahar ... , carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca Mod de preparare: Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pana cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de portocala si paharelul de coniac. Se pune aceasta compozitie pe ... , 1/4 kg zahar cubic, 1 paharel de coniac. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o cana de apa rece, 2 lingurite cafea 1/2 lingurita scortiosara, 4 lingurite lichior crema de ciocolata, 2 lingurite coniac, 2 lingurite frisca rece, ciocolata rasa Mod de preparare: Se face o cafea espresso din apa si cafea. Se adauga scortiosara si se raceste usor. Se adauga crema de ciocolata, coniacul si se amesteca usor. Se toarna in cesti. Se pune deasupra frisca si se decoreaza cu fulgi de ciocolata rasa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt, zahar, o lingura de coniac (facultativ) Mod de preparare: Se ... faina cu sarea, ouale batute, coniac si apa. Se adauga 90 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg zahar, 1 litru apa, 1,5 l coniac, 4 portocale, 4 cuisoare, un varf de cutit tanin Mod de preparare: Se scoate coaja de la 3 portocale, se curata partea alba, se taie, se toarna deasupra coniacul si se lasa sa stea 10 zile la macerat, impreuna cu portocala intreaga. Se strecoara, se amesteca siropul de zahar, pregatit din zaharul fiert cu apa si taninul, bine spumuit. Se adauga cuisoarele si se mai lasa 10 zile, intr-o incapere mai calda. Se decanteaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com