Cauta in 21.294 retete
... . masline, 7-8 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 4-5 rosii sau 2 linguri bulion, 1 lingura ... se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaia de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varf de unt, 2 linguri de coniac, sare, piper, citeva frunze de ... . Se omogenizeaza amestecul, se pune coniac si se umplu albusurile. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. zahar, 3 oua, 70 gr. pesmet, 1 paharel vin rosu, 1 bucatica scortisoara, 250 gr. frisca, 25 gr. unt Mod de preparare: Se freaca 35 gr. zahar cu galbenusurile pana se face spuma. Se adauga 50 gr. pesmet si albusurile batute. Se pune la cuptor intr-o forma unsa cu unt si presarata cu restul de pesmet. Dupa ce se scoate din cuptor, se toarna pe deasupra vinul fiert cu zaharul ramas si cu scortisoara. Mod de servire Se garniseste cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne ... zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, o lingura faina, 1 pahar de vin, o lingura bulion, sare, piper, cimbru ... bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pere, 2 pahare vin rosu, 150 gr zahar, 2 crengute de menta, 1 creanga ... , se pun intr-o craticioara cu vinul rosu, zaharul apa, o ramura de ... si se fierbe in continuare vinul cu ingredientele pana se mai ... o pira, cu putin sirop de vin si cu o frunzulita de menta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper, cimbru, 1 pahar mic cu vin Mod de preparare: Se curata ... . Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 foaie de dafin, 1 paharel cu vin, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 2-3 cepe ... in locul lui se adauga vinul. Se pune din nou pe ... pana ce carnea a absorbit tot vinul. Se adauga patru cesti de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cirese rosii (cu miezul tare), 400 gr. zahar, 100 ml. apa, 1 lamiie, 1/2 l coniac Mod de preparare: Se spala fructele, se inteapa cu un ac din loc in loc, se aranjeaza intr-o salatiera cu felii de lamiie printre ele. Se acopera cu siropul de zahar si apa si, reci, se amescteca apoi cu coniacul, Mod de servire Se pot servi imediat sau se pot pastra mai mult timp.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 gr. unt, 1 pahar cu vin alb, 1/2 ceasca zeama de carne ... bucatile, se clateste tigaia cu vinul si zeama de carne. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne scoici, 3 cepe taiate marunt, 1/2 telina taiata cuburi mici, 2 morcovi taiati marunt , 1 legatura patrunjel taiat fin , 500 ml vin alb, 1/2 lingurita , 1/2 lingurita sare, 2 foi de dafin Mod de preparare: Scoicile se spala bine, se pun la fiert in apa cu putina sare. Se scot se adauga morcovii, telina, putina apa si se lasa la inabusit 5-7 minute, dupa care se adauga ceapa, vinul, sare si piper, foile de dafin. Se da un clocot. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 5 cepe mici, 5 lingurite faina, 1 pahar vin, sare, piper, 1 foaie dafin Mod ... stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr caractita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec Mod de preparare: Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecand constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecand din cind in cind
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua intregi, 1 dl vin, 100 gr. zahar pudra, sucul de la o lamiie si coaja rasa Mod de preparare: Galbenusurile, zaharul, sucul si coaja de lamiie, impreuna cu vinul, se bat cu telul pe foc, pana se ingroasa bine. Se dau la o parte si se adauga albusurile spuma. Se pune crema in pahare, care se pun la rece. Mod de servire Se serveste cu piscoturi de sampanie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
coaja a doua portocale mari, 1 litru vin vechi, 200 gr. zahar, scortisoara, felii lamiie Mod de preparare: Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. Mod de servire Se serveste in pahare, cu o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper ... ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. mustar, 2 buc. mere, 1 paharel coniac, sare, piper, salata verde Mod ... , zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se pipereaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 1/2 kg. smantana, 1 pahar vin alb, 1 lingurita faina, sare, o lingura unt Mod de preparare: Puiul taiat bucati se asaza intr-o cratita cu unt si sare. Se fierbe in abur, in cratita acoperita. Cind este fiert pe jumatate, se adauga un pahar mare de smantana batuta cu o lingurita de faina si un pahar de vin alb de buna calitate. Dupa ce a fiert pe deplin, se adauga restul de smantana. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg ficat, 2-3 linguri grasime, 3-4 rosii, 1 pahar vin, sare, piper Mod de preparare: Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosii, vin, piper, 1/2 foaie de dafin (facultativ) si se da la cuptor. Sarea se adauga dupa 20 minute, iar peste 30-40 de minute, ficatul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. zahar, zeama si coaja a 2 lamii, 2 pliculete zahar vanilat, 1 1/2 litru vin alb, rom Mod de preparare: Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat zaharul bine se adauga zeama a doua lamii, vinul si putin rom dupa plac. Se amesteca toate foarte bine si se pun intr-o sticla bine astupata si sigilata. Se pune la rece pana la intrebuintare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com