Cauta in 21.292 retete
... se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Margarina moale, se taie bucatele si se pune intr-un castron. Peste margarina se toarna cele 9 linguri de apa fiebinte. Se amesteca putin pentru omogenizare.Se adauga praful de sare si faina putin cate putin, pana obtineti un aluat "matasos" si foarte usor de manevrat. Intindeti 2 foi cu sucitorul. Prima foaie o puneti in tava neunsa (nu se va lipi datorita margarinei din compozitie), turnati umplutura si acoperiti cu a doua foaie pe care o intepati din loc in loc cu o furculita.Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un italian gurmand A compus cantoneta Pe care eu v-o recomand: ,,Dieta cu pancetta" INGREDIENTE 200 gr paste (am folosit tagliatelle) 1 borcan mic cu rosii intregi decojite 2 catei de usturoi 200 gr pancetta (sau bacon tocat cubulete) 200 gr mozarella si parmezan (razuite) sare, piper dupa gust 2 linguri ulei de masline PLAN [&] Post-ul TAGLIATELLE CU PANCETTA RAPIDE SI DELICIOASE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Sunt adorate de copii, sunt delicioase dimineata (pot deveni un pretext ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se încalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Ardeii, cartoful dulce, dovleceii si ceapa rosie, se asaza întrr-o tava stropita cu ulei de masline. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile cu piper negru proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava cu legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava fierbinte si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc. Apoi se toarna laptele, putin câte putin, si faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se încorporeaza usor în amestecul de galbenusuri. Dupa ce compozitia a fost omogenizata bine, în tigaia încinsa zdravan si unsa suficient cu unt sau margarina se toarna un sfert de polonic de aluat. Când încep gaurile sa se formeze se întoarce pancake-ul. Totul dureaza circa un minut. Înainte de a fi servite se ung cu orice...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un alt vas, se amesteca oul, laptele, uleiul si feliile de banana. Cele doua amestecuri se combina. Pune la foc mediu o tigaie unsa cu ulei. Se va adauga în tigaie aproximativ un sfert de cana din aluat pentru fiecare clatita. Tine clatita la foc pâna când este aurie pe ambele parti. Dupa ce sunt gata, clatitele vor fi stropite cu sirop de caramel din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala se condimenteaza si se lasa doua ore sa prinda gust apoi se pune pe un gratar incins in prealabil si se lasa suficient sa fie bine facut. Pestele se orneaza cu feliute de rosii, ardei si lamaie.Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur sau legume dupa preferinta. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gheata. Se amesteca cu shakerul timp de 3 minute, apoi se serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos: Intr-o tigaie adanca/wok se pune 50 g unt si ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru frisca si cu lingurita de amidon dizolvata in 2 linguri de apa, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gandit...ca voi face si compot de corcoduse :))) ...dar am facut ... , se curata de codite; pentru compot este bine sa nu fie ... ca e prima oara cand fac compot "la borcan"?! ...sper ca nu ... facut eu :D ...m-a cam doborat compotul asta :))) Compotul e gata cand zaharul s-a topit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... albinutza Concursul organizat pe blog, Delicios de dulce a ajuns la final ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ingrediente 1 kg prune 1 l apa 5 linguri zahar 2 batoane scortisoara Mod de preparare Se spala prunele, se rup coditele si se pun la fiert cu 1 l apa, 5 linguri zahar si doua batoane de scortisoara. Se lasa pe foc pana se fierb prunele si zeama isi schimba culoarea.Se lasa sa se raceasca si apoi fie se serveste imediat, fie se pune in borcane de 800 gr si se pastreaza pentru iarna.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1/2 kg. gutui, 200 gr. zahar, 3 pahare apa, putina scortisoara Mod de preparare: Se curata gutuile de coaja si simburi si se taie felii potrivit de groase. Se pun in apa rece. In acest timp, se fierbe zaharul cu apa si scortisoara. Cind siropul este pe jumatate gata, se adauga gutuile si se lasa sa fiarba acoperit la foc incet pana se inmoaie. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cu whisky Cartofi copti pe gratar Compot de fructe, cu lichior ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro