compot de struguri negri
Pagina 4 din 5
... de 1 kg de boabe de struguri sau o farfurie cu varf dupa ... aleg numai boabele mari de struguri, care se curata de pielita ... , peste acest sirop se adauga strugurii. Se lasa cateva minute, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O alta varianta, o alta prajitura. Incearca aceasta reteta ca sa vezi diferenta. Reteta de negresa are zeci de variante, dar despre acesta se spune ca este una din cele clasice. Ingredientele sunt pentru o tava medie. Ingrediente: 200 grame cicolata, 125 grame unt (nu este recomandat sa-l inlocuiesti cu margarina), 200 grame zahar pudra, doua linguri de faina, o lingura de zahat tos, 200 grame nuca, patru oua, arome (coaja de lamaie sau de portocala, vanilie). Preparare: Pune untul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se varsa ulei de trufe negre. - 1 felie carne de vita, faina ... alb, 1 lingura ulei de trufe negre. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru dulceata se aleg numai struguri cu boabe mari cu coaja ... apoi se adauga boabele de struguri. Cratita se lasa 5 minute mai ... aspect unsuros, lucios (nu zemos). Strugurii contin o mare cantitate de pectina ... , se leaga cu celofan. - 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie. - 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Speli bine strugurii si separi boabele lovite sau patate (cu un ... , apoi torni solutia fierbinte peste strugurii din borcan (pui sub borcan ... , apoi, la rece. - 1 kg de struguri cu boabe mari si pielita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ingredientele nordului (somonul si icrele negre) se intalnesc cu mai exoticele ... (bine copt) 10 lingurite icre negre (caviar) 4 linguri de maioneza 1 lingurita ... , cu un top de icre negre, decorat cu felii de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Compotul de gutui este incredibil de gustos si aromat, iar ghimbirul ... linguri fiindca nu imi place compotul foarte dulce. Punem la fiert ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Acesta este compotul copilariei mele... Gradina noastra nu a dus niciodata lipsa ... ) am facut, deci, anul asta, compot de prune :) Nu am sa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... fructelor sa absoarba aroma siropului. 7. Compotul poate fi pregatit cu o zi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sigur, este o reteta foarte usoara, insa sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont. Ca ingredinte ai nevoie de 3 kg de fructe, 1 kg de zahar, 3 l de apa, un plic de zahar vanilat. Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate ingredientele, urmeaza partea a doua, prepararea . Asadar, pentru inceput scoti samburii fructelor pe care le folosesti (optional) si cureti toate coditele, dupa care le speli si le asezi in borcane, fara sa le presezi. Pasul urmator consta in prepararea siropului, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altora... Am gasit trufe...trufe negre proaspete, cu miros de mucegai ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cirese, de cultura, albe sau negre insa gustul nu este la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Untul moale se mixeaza pana devine cremos. Adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam. Se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si cacaua. Se omogenizeaza. Se pune compozitia in forma cu inimioare si se coace 15 minute. Se scot cupcakes din forma si se lasa sa se raceasca. Se pot servi simple, sau cu bombonele de ciocolata, cu frisca sau spuma pentru deserturi. Oricum ar fi, sunt delicioase! Eu am ornat cateva cu glazura alba, un pic de frisca, stafide si bombonele de ciocolata....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente : - 1 kg mere - 1/2 litru de apa - 100 g zahar - 2 varfuri de scortisoara - coaja de lamaie rasa - sucul unei lamai -1 lingura de amidon - 50 g unt - un pic de sare Spalati si curatati merele de coaja. Taiati merele in patru, inlaturati cotorul si samburii. Puneti merele curatate intr-o cratita cu apa, zaharul, sarea, scortisoara, caoja si sucul de lamaie, puneti la fiert pe foc domol timp de 40 minute. Presati merele in piureu, adaugati untul si puneti pe foc inca 5 minute, ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... verze acre -200g masline negre -1,2kg scarita (a mea s-a nimerit cu putine ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Cea mai populara prajitura a Statelor Unite, negresa (brownie) este un etalon al gospodinei americane, care trebuie sa cunoasca macar o reteta pentru a aspira la acest statut. Incepand din secolul XIX, cand a devenit Prajitura homemade a Statelor Unite, negresa a cunoscut multiple forme si ingrediente, de la mixuri cu dovleac, sfecla sau fasole neagra si pana la antagonica negresa alba alintata blondie. Insa, desigur, negresa neagra, cu ciocolata, a ramas de baza. Glazura din dulce de leche...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gandit...ca voi face si compot de corcoduse :))) ...dar am facut ... , se curata de codite; pentru compot este bine sa nu fie ... ca e prima oara cand fac compot "la borcan"?! ...sper ca nu ... facut eu :D ...m-a cam doborat compotul asta :))) Compotul e gata cand zaharul s-a topit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente 1 kg prune 1 l apa 5 linguri zahar 2 batoane scortisoara Mod de preparare Se spala prunele, se rup coditele si se pun la fiert cu 1 l apa, 5 linguri zahar si doua batoane de scortisoara. Se lasa pe foc pana se fierb prunele si zeama isi schimba culoarea.Se lasa sa se raceasca si apoi fie se serveste imediat, fie se pune in borcane de 800 gr si se pastreaza pentru iarna.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com