compot de cirese cu zaharina
Pagina 5 din 5
... la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte ... trec prin zeama de la compotul de ananas, insa nu trebuie ... ce le-am trecut prin compotul de ananas ,se aseaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de par, iar cele mici (cirese amare) cu o scobitoare. Pe masura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Atentie! Motor! Cheesecake! Cu cirese, bineinteles. A avut asemenea succes Incat voi face un remake. Ingrediente pentru blatul de biscuiti 250 gr biscuiti (am folosit biscuiti petit beurre) 100 gr de unt topit Ingrediente pentru crema 220 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat (se poate folosi si esenta de vanilie) 1 kg crema de branza [&] Post-ul CHEESECAKE CREMOS NEW YORK CU SIROP DE CIRESE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Va salut cu prietenie si va doresc- cu o intarziere motivata- un 2012 minunat!! Este primul meu articol ca si invitat si am ezitat putin la alegerea retetei. Pana la urma am ales ceva rapid de preparat si foarte satisfacator. Copiii mai ales, sunt foarte incantati de genul acesta de tratatie. Site-ul fabs- blog si forum pentru femei , unde veti gasi reteta, se adreseaza femeii moderne, cea care reprezinta un cumul de dragoste, de energie, de generozitate, de sensibilitate, de inteligenta, de...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... aluatul.) Clatitele se servesc cu compot de mere, presarate - eventual - cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ore. In ziua cand preparati compotul, scufundati piersicile 30 de secunde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gutuile se spala si se curata de coaja, se taie in sferturi si li se scoate mijlocul tare si pietros. Din coji si din partea din mijloc cu simburi se prepara peltea. Restul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime. Siropul se fierbe cu vanilia si cind da in clocot,se adauga feliile de gutui, cite incap, ca sa fie bine cuprinse de sirop.Se lasa sa fiarba circa 10 minute, in clocote mici,acoperite,pina se inmoaie putin,apoi se scot cu spumiera sau cu strecuratoarea si se pun intr-o cratita. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele curatate de coaja si de simburi si taiate in jumatati sau sferturi (perele) se aseaza suprapuse, in borcane, cu partea bombata in sus. Siropul rece se toarna peste ele, cit sa le cuprinda, pina la 2-3 cm sub gura borcanelor, ca sa ramina loc sa se dilate lichidul la fiert. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza. Daca piersicile si caisele, mai tari, se pun intregi, sint necesare borcane mai mari, deoarece ramine mult spatiu gol intre ele. Se pot opari in sirop clocotit un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata merele de coaja, se scot simburii si se taie in patru. Se lasa sa stea in apa rece. Se pune la fiert apa cu zaharul, scortisoara si cuisoarele. Cind incepe sa fiarba, se adauga merele lasind sa mai fiarba acoperit la foc mic, pina se moaie fructele. Se serveste rece. - 3-4 mere, 150 g zahar, 2 pahare apa, 1 bucatica scortisoara, 2 cuisoare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zaharul, apa si mirodeniile nemacinate se pun intr-o oala de 6-8 l. Cind siropul clocoteste, se adauga circa 1/4 din prunele spalate si curatate de codite, se amesteca cu lingura in sirop, ca sa se infierbinte toate un minut, apoi, fara sa clocoteasca, se scot cu strecuratoarea si se pun intr-o cratita; cind siropul clocoteste din nou, se pun alte prune, la fel, pina cind se termina toata cantitatea. Prunele se aseaza nepresate in borcane, lasind un spatiu liber de 2-3 cm pina la gura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Caisele coapte bine se trec prin sita inoxidabila, apoi se adauga la galbenusurile sau ouale intregi, frecate cu zaharul; se pune cite o lingura rasa de pasta cruda, in loc de lichid si apoi se bat cu telul pe aburi, 10 minute.Cind crema se prepara cu oua intregi, se poate renunta la lichid, daca este vorba de apa simpla;astfel, compozitia va fi mai consistenta si va necesita unt mai putin cu cca 50 g.Daca este nevoie de suc de portocale, lamiie, ananas etc pentru a da gust si aroma cremelor,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora. - 1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50 g stafide, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piseaza si se pun intr-un castron. Ciresele se scot din compot, se curata de samburi si se pun ... cernuta, se mixeaza, se presara ciresele scurse, nuca tocata si se ... amestecat cu sucul de la compot. - 250 g unt, 250 g zahar tos, 5 oua, 1 borcan de compot de cirese, praf de copt, 450 g faina, 100 ml lapte dulce ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si aprox 50 gr de cirese confiate) Se framanta un aluat ... aproximativ 2 degete. Presaram stafidele (si ciresele - optional), il rulam si il ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spalam fructele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-un vas si adaugam compotul, cateva nuci tocate, cateva stafide, esenta de rom, siropul din compot. Se tine la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. Se orneaza cu frisca si zmeura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puneti gelatina si 75 ml compot de ananas. Puneti ibricul intr ... piscoturile in zeama de la compot (cat a ramas de la gelatina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu fructe crude sau din compot si, facultativ, cu frisca. - 250 ml suc de fructe (mere, cirese, visine, zmeura, portocale, ananas etc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu smantana si dulceata de cirese deasupra sunt foarte apetisanti! In ... cu smantana si dulceata de cirese deasupra! Sunt extraordinari de buni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro