Cauta in 21.294 retete
Facem o gaura in mijlocul fainei si punem acolo drojdia maruntita, peste care turnam cativa stropi de lapte caldut. ATENTIE: LAPTELE TREBUIE SA FIE DOAR CALDUT (MULS) PT CA DACA ESTE PREA FIERBINTE, NU MAI CRESTE DROJDIA!!! Se amesteca bine, totul in gropita, si se lasa asa, cca 15 minute. Apoi cand dospeste, respectiv creste in dimensiune, asa cum se vede bine in poza, adaugam ouale, zaharul si restul de lapte. Acestea fiind spuse, framantam energic un aluat… cam e ceva de framantat, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierb la fel ca si coltunasii cu carne, lasindu-i in apa ... 10 minute inainte de servire. Coltunasii se servesc ca prim fel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Plecat-a Martinica in padure Dupa fragi si dupa mure Si dupa zmeura cea parfumata Are pofta de o tarta. INGREDIENTE pentru aluat 150gr unt 100 gr. zahar 1 ou 250gr faina pentru umplutura un borcan cu gem de zmeura pentru crumble 50 gr unt 75 gr faina 2 linguri zahar PLAN DE LUCRU tarta cu [&] Post-ul TARTA CU GEM DE ZMEURA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... la fiert (o folosim la fiertul coltunasilor). Pe fiecare cerc de aluat ... unei furculite se unesc buzele coltunasilor. Coltunasii se fierb in apa ... care ajunge atat pentru umplutul coltunasilor, cat si pentru servirea lor ... . Ambele variante sunt delicioase, insa coltunasii in sos de carne si ... in jur de 25 de coltunasi) Oricum i-ati servi , va asigur ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... -am pregatit pt umplut cu gem, iar cu restul de aluat ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
2 kg de kiwi 1 cescuta de zahar Zeama de la 1/ lamaie Fructele trebuie sa fie moi si bine coapte. Se spala, se curata si se taie cubulete. Punem zaharul si lamaia peste si lasam jumatate de ora. Punem pe foc si amestecam sa nu se prinda. Daca nu s-a legat suficient mai adaugati zahar. Se pune gemul fierbinte in borcane, se pun capacele si se pun la loc cald pana a doua zi.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Reteta: Prajitura de post cu gem si nuci Ingrediente: 1 cana de gem 1 cana de apa calduta 1 cana de zahar 2 plicuri zahar vanilat ... . Intr-un bol adanc amestecati gemul cu apa calda. Adaugati uleiul ... faina si incorporati-o usor. Daca gemul folosit este gros, s-ar putea ... frisca vegetala.[/tip] [tip]Deoarece gemul defineste gustul prajiturii, folositi un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lipeasca, pana scade siropul si gemul este legat. Fierbinte se pune ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... vanilie sau portocale - 500 g. faina - gem de prune/magiun, rahat sau ... taiati triunghiuri: Umpleti-le cu gem de prune tare (magiun), rahat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... praf de copt - 200-250 g. gem de capsuni/zmeura, etc. Mod ... in prosop) Se unge cu gem: Se ruleaza strans si se ... poate umple cu orice alt gem, dupa preferinte, iara daca o preferati ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... borcanele pe cutite si punem gemul fierbinte. Le mai dam putin la cuptor sa prinda gemul o pojghita deasupra, le capacim si le ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... inca o reteta "de iarna" :) ...un gem delicios si sanatos (nu contine ... insirat mai jos :P ...si gata gemul!!! Ingrediente: - 400 g. curmale uscate - 200 ... dispozitie (eu pe cand pregateam gemul aveam inca o mie de chestii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... 8 parti egale * si am pus gem pe fiecare dintre ele * apoi ... hartie de copt, pentru ca gemul se lipeste) * si le-am ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
am facut aceste placintele cu gem, o reteta pe care am cautat ... telemea rasa eu am folosit gem de caise. 1 galbenus de ou ... cu compozitia de branza sau gem. rulam in sensul rularii primei ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... sa mai zic. Se pune gemul fierbinte in borcane sterilizate si ... putin la cuptor sa prinda gemul o pojghita dupa care se pun ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , ajuta la mentinerea culorii frumoase a gemului. A doua zi scoatem dinainte sa ... functie de cat se leaga gemul. Punem la fiert 40-60 ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
2-3 gutui ( 700 gr) 350 ml suc de struguri zeama de lamaie 3 lg de zahar Gutuile spalate si curatate se taie cubulete cu tot cu coaja. Se pune mustul pe foc si cand incepe sa dea in clocot adaugam gutuile si zeama de la 1/2 lamaie. Cand au fiert gutuile adaugam zahar dupa gust, nu foarte mult pentru ca e dulce de la must. Dupa ce se leaga amestecam mereu sa nu se prinda. Punem fierbinte in borcane si dam la cald pana a doua zi.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 aluat dospit, 2 linguri ulei de masline, 2 cepe, Mod de preparare: Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Asezam intr-o oala speciala pentru gem o parte din fructe, zahar, coniac ... dupa care dam o lingurita de gem la congelator ca sa gustam ... si indepartati-le coaja. Punem gemul fierbinte in borcane puse pe ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Cand flori albe stau sa cada Din copaci, in gingasa ninsoare, Noi savuram o rulada Dulce ca o zi cu soare. INGREDIENTE pentru blat 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 3 linguri de ulei ingrediente pentru crema jumatate borcan de gem de prune 250 gr mascarpone 100 gr ciocolata alba 200 [&] Post-ul RULADA CU GEM DE PRUNE SI CREMA DE MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com