Cauta in 21.294 retete
Pe jarul gata facut asezati busteanul (nu e o reteta de facut acasa ). Se cresteaza bibanii la baza operculelor si la 1 mm in fata anusului. Se scot branhiile si odata cu ele toate organele interne. Daca operatiunea esueaza, scoateti organe interne cu degetul sau cu un betisor. Clatiti pestii curatati in cit mai putina apa. Uscati la interior cu o cirpa curata, sarati din abundenta. Intoarceti busteanul, focul ar fi trebui sa-l "scoabeasca" in forma de albie. Asezati bibanii in "albia"...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prepara singura o prajitura delicioasa de cofetarie? Incearca reteta noastra si te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , astept mail cu datele de contact (nume, prenume, cod postal, nr telefon) la office@caietulcuretete.com in maxim trei zile. Multumesc tuturor ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... gustoase produse de patiserie si cofetarie si nu de orice fel ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Astazi am avut prima mea lectie de sugarcraft,lectie in care am invatat un pic din secretele modelarii pastei de zahar.Sunt sigura ca sunt multe persoane interesate in aceasta arta,dar care o gasesc prea dificila,si nu incearca niciodata.Dupa ce m-am minunat mai bine de un an pe unele bloguri,la tot felul de torturi ,mi s-a ivit si mie sansa sa invat un pic...Da,am gasit aici de cumparat un set de 5 lectii,cate una pe luna,cu tema diferita.Prima lectie sunt aceste palariute.Azi nu am reusit...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
formele folosite ptr petale nr total de petale 3+3+4+5 trandafirii colegelor mele
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Lectia 5 a fost ceva mai simpla,am folosit mult formele ptr taiat si apoi cu imaginatia a trebuit sa decoram plansa ptr haloween
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... dorinta, zahar tos (se multiplica nr. de oua cu 20, ex ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si carton pentru patiserii si cofetarii, care detine cea mai diversificata ... sporirea sigurantei clientului de patiserii/cofetarii si la adoptarea de catre ... 548. Depozit Bucuresti: Sos. Stefansti nr. 55B, oras Voluntari, jud.Ilfov ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... VENEZIA (Cluj, Str. Victor Babes Nr.10). Abia l-am localizat, exact ... pe Str. Franklin Delano Roosevelt Nr. 6, chiar in Piata Muzeului , tot ... cel mai important numarele de telefon la care puteti comanda la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Nicoleta 86.Borza Alexandru 87.Andra Ale 88.Borza Georgeta 89 ... tau cu datele de contact (nume, adresa exacta si nr de telefon) la office@caietulcuretete.com Multumesc frumos tuturor pentru participare ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Garabajiu 76. Elena Filipescu 77. andra nicoleta constantin 78. Elisabeta Balog ... .com in maxim trei zile cu numele, adresa postala, nr de telefon si adresa de email cu care te-ai abonat ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cu sampanie. Pentru comenzi va stam la dispozitie la nr de telefon 0741736335 . In limita a 5 bucati acestea se ridica de la cofetaria Olympos, un numar mai mare ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... la Crama Haiducilor, str. Cometei, nr.12-14 pentru a trai traditii ... adresa: marketing@crama-haiducilor.ro , telefon:0752.199.774, 0264.438 ... DIN CAMARA ROMANEASCA! Contact: Cluj-Napoca , str. Cometei, nr.12-14, Telefon: +40 264.438.385, +40 752.199 . 775 ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... daca lesin la tava cu nr 10? Asa ca am preferat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... datele de contact (nume si telefon) si la mail bianca.ms ... locul tau mi-as deschide o cofetarie. Esti talentata si trebuie sa ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com