Cauta in 16.330 retete
Merele se taie in jumatati, se scoate miezul (avand grija ca perete ceramane sa aiba cel putin 5 mm grosime) si se ung cu suc proaspat de lamaie. Pulpa de mar se toaca si se amesteca cu celalte ingrediente. Se umplu jumatatile de mar cu aceasta compozitie si se decoreaza cu felii de mandarina sau de portocala si se servesc imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si curata foarte bine pestele, se unge cu sare si piper si se aseaza in tava de la cuptor, care a fost unsa in prealabil cu ulei. Dupa 30 minute se scoate din cuptor, se adauga rondelele de rosii, sucul de rosii si cateva rondele de usturoi si se da din nou la cuptor inca 30 de minute. Cuptorul electric - 200 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele in apa, cu putina sare si ulei, si nu se lasa foarte mult pentru a fi al dente. Intre timp se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul, iar dupa aceea adaugam sucul de rosii si tonul maruntit. Dupa ce fierb pastele, le scurgem de apa si le amestecam cu sosul rezultat. Pentru un gust mai deosebit , se pune putin parmezan ras deasupra pastelor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va place, sare si piper,sucul de rosii si amestecam bine ... iasa sarmalele pufoase .Mai adaugati suc de rosii daca considerati ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand se coaguleaza - se toarna sucul de rosii si se fiebe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la umplutura cu nuca si suc de portocala de la mucenici ... o portocala mica si am adaugat sucul in compozitie si gata aluatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita care merge la cuptor se aseaza pestele spalat si curatat in prealabil, legumele taiate rondele, se adauga patrunjelul, sarea, piperul, foile de dafin si usturoiul, iar la final vinul si supa. Se adauga sucul de lamaie si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iar cu o strecuratoare am scurs sucul. Intr-o cratita, am amestecat amidonul ... topit in cateva linguri de suc de pepene, apoi am turnat si restul sucului treptat, amestecand si am pus pe foc. Atentie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mixeaza in continuare. Se incorporeaza sucul de portocale amestecand in continuu ... pudra se amesteca incet cu sucul de portocale, pana se obtine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul ... ca maioneza); -se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa amestecare, torni smantana si sucul de lamaie. Framanti aluatul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierbe 5 minute. Se completeaza cu sucul de rosii si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Da morcovii pe razatoare si apoi amesteca-i cu sucul de portocale si stafidele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - coaste afumate - kaizer - praz - morcovi - suc de rosii - bors - leustean (mergea ... apa. Adaugam fasolea fiarta si sucul de rosii, kaizerul taiat fasii ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , o foaie de dafin si putin suc de rosii. Scurge apa de ... lucru cu un pahar de suc de mere natural alaturi, pentru ... afumata, boabe de piper si suc de rosii. In mijlocul oalei ... de varza tocata. Mai pune suc de rosii, o foaie de dafin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa ... ardeiul ,adaugam rosiile cubulete si sucul,lasam sa clocoteasca un pic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se amesteca continuu. Adauga apoi sucul de rosii si foaia de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata crapul, se spala bine si se taie in doua. Se piseaza usturoiul, se adauga sare si se freaca cu ulei pana se obtine o pasta. Se adauga in pasta, piper si boia. Crapul se aseaza in tava (cu pielea in jos), se unge cu pasta obtinuta mai sus, se adauga apoi sucul de rosii si se completeaza cu apa. Se coace apoi la foc potrivit, aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro