Cauta in 21.294 retete
... care au fost rehidratate in alcool, zeama de lamaie, praful de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... visine, 500-600 g zahar, 1/2 litru alcool, citiva simburi de visine, 1 baton ... egale. A doua zi se adauga alcoolul, citiva simburi de visine zdrobiti ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se macereaza in alcool o lingura cu virf de frunze de menta uscate sau proaspete, timp de 8 zile, adaugind, apoi, aceeasi cantitate de sirop cu zahar; se lasa sa stea inca 3-4 zile.Pentru aroma, se pot pune si 2 cuisoare nemacinate, chiar de la inceput. Se filtreaza ca si lichiorul de portocale si se astupa bine.Se oate consuma imediat. - 1 l alcool, 1 kg zahar, frunze de menta, citeva cuisoare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce s-a racit, se adauga treptat alcoolul (amestecat in prealabil cu romul ... ). - 6 galbenusuri, 400 g zahar, 250 ml alcool, 100 ml rom, 600 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa se raceasca, se incorporeaza alcoolul de fructe, se amesteca si ... nebatuta, 200 g ciocolata amaruie, 4 linguri alcool de fructe, 750 g zmeura, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... litru alcool, 1 litru lapte, 1 kg zahar, 4 portocale, 1 lamiie, 1 baton vanilie, zeama ... Mod de preparare: Se pune alcoolul intr-un borcan, cu laptele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 litri apa, 4 sticle bere blonda, 1 sticla bere neagra, 350 gr.zahar, 100 gr.alcool Mod de preparare: Toate elementele se amesteca bine si se pun in sticle groase. Se astupa cu dopuri si se leaga cu sfoara. Dupa 2-3 zile, se poate bea, tinut in prealabil 2-3 ore la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... proaspata, 1/2 de rosie mare, 100 g blue cheese sau telemea sarata, 1 fir ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 farfurie adinca de menta, 500-600 gr. zahar, alcool Mod de preparare: Se tine menta in alcool la soare timp de 3-4 saptamini. Se strecoara si se amesteca cu un sirop preparat din 500-600 gr. zahar si 2 pahare mari de apa. Se potriveste taria cu alcool dupa plac. Se pune in sticle, se infunda si se pastreaza in camara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... absorbi excesul de suc) si alcoolul. Se amesteca cu grija de ... zahar, frisca pentru ornat, 1 lingura alcool rafinat, vodca sau coniac de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... s-a topit tot zaharul, se adauga alcoolul si romul in suvoi subtire ... , 500 ml lapte, 250 ml alcool, 350 g zahar, 250 ml rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr. zahar, 1/2 l lapte, 4 galbenusuri, 0,25 l alcool de 90 grade, 1/2 baton vanilie Mod de preparare: Se fierbe laptele cu vanilia si apoi se amesteca, pana ce laptele se raceste. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se omogenizeaza complet (cel putin 15 minute). In timpul cat se amesteca, se toarna in suvita subtire laptele, iar la sfirsit se adauga alcoolul. Se trage in sticle.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 l alcool alb, 30-40 frunze de visin, 250g zahar, 2 pahare apa Mod de preparare: Se pun frunzele cu alcoolul intr-o sticla de culoare inchisa, se astupa bine si se lasa la loc racoros si intunecos 24 de ore. Se fierbe apa cu zaharul, pana incepe sa se lege putin ca un sirop. Cind s-a racit siropul se amesteca cu alcoolul strecurat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g miere(salcim), 1 kg piersici, 5 miezuri simbure de piersica, 0,75 l apa, 0,75 l alcool de 80 grade, un varf de cutit de tanin Mod de preparare: Se spala piersicile, se toaca, se adauga miezurile si amestecam cu siropul de miere racit, in prealabil fiert cu apa si taninul si spumuit bine. Se adauga alcoolul si se lasa sa stea 14 zile, intr-un loc mai cald. Se decanteaza, se filtreaza si se trage lichiorul in sticle. Mierea folosita trebuie sa fie de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Zaharul se dizolva in apa si siropul se fierbe 2-3 clocote.Dupa ce s-a racit, se adauga romul, alcoolul, fragutele si vanilia.Se toarna in sticle cu gitul mai larg care se vor astupa bine cu dop si se vor duce in camara.Dupa 15 zile, lichiorul se poate consuma cu fragute cu tot. - 500 ml rom, 250 ml alcool, 500-800 g zahar, 1 kg fragute, 400 ml apa, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
125 gr. cafea boabe prajita, 1/2 l alcool, 300 gr. zahar, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul preparat, apoi se lasa inca 3 zile. Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg cirese, 200g simburi de cirese sfarimati, 1 litru alcool de 90 grade, 1 kg zahar Se pun intr-o sticla mare 1/2 kg cirese, 200g simburi de cirese sfarimati, alcoolul Mod de preparare: Se acopera si se lasa cam 10 zile, scuturind mereu sticla. Se adauga apoi un sirop rece facut din 1/2 l apa si 1/2 kg zahar. Dupa alte 10 zile lichiorul este gata. Se strecoara si se filtreaza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea macinata, 800 gr. zahar, 1 l alcool de 60 de grade, vanilie Mod de preparare: Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 minute. Separat, se pune in alt vas
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 200 ml bere fara alcool, sare, piper, ulei. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro