Cauta in 16.331 retete
... si presaram boabe de piper rosu care ii vor da o aroma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ... în apa cu sare. Adauga sosul alb în tigaie si adu la fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline si untul într-o tigaie. Adauga prazul si telina si caleste timp de 6-7 minute, pâna ce legumele sunt moi. Adauga usturoiul si lasa un minut, amestecând. Adauga midiile si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera si lasa sa fiarba la foc mic timp de 6-7 minute. Toarna smântâna, amesteca si lasa sa fiarba acoperit înca 5 minute sau pâna midiile s-au deschis. Cele care nu se deschid trebuie aruncate. Serveste cu pâine crocanta, pe care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune pepenele si tomatele într-un vas de salata. Amesteca otetul, uleiul, sosul cu chilli si mierea într-un vas apoi toarna peste pepene si tomate. Presara busuiocul, sarea si piperul si mesteca usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi. Marinati muschiul timp de 2 ore. 3. Taiati ceapa rondele, iar prunele si caisele uscate in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat. 5. Puneti in vasul de gatit rondelele de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa intr-un singur strat. 6. Preparati fara capac in modul PRAJIRE, timpul de preparare: 30 minute....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita ... , dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare de mare si piper alb Punem pe farfurii inelele speciale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aromata si racoroasa de pepene rosu este un desert delicios si ... vie, rosie. Budinca de pepene rosu este gata in momentul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul dintre cocktailurile cele mai cunoscute, in special variantele sale ce ... , daiquiri are la baza romul alb combinat cu lamaie si zahar ... gheata, la o intreaga familie de cocktailuri rafinate. Pentru a prepara acest cocktail ... : 5 minute Ingrediente : 40 ml rom alb 20 ml suc de lime ... cocktailul intr-un pahar de martini. De obicei, daiquiri se serveste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... frumos, Tequila Sunrise face parte din categoria long drinks (cocktailuri slabe) si isi ia numele ... preparare : 5 minute Ingrediente : 4.5 cl (3 parti) tequila 9.0 cl (6 parti) suc de portocale ... pentru decor (optional) Preparare : Turnati tequila intr-un pahar inalt, peste ... ) si serviti. [note] Exista multe cocktailuri ce pornesc de la aceasta reteta: Tequila Sunset ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Prima data taiem fileurile de peste bine spalate si curatate. Le asezonam într-un castron cu un pic de vin si în acelasi taiem fin patrunjelul, maghiran, usturoiul si ceapa si punem totul pe peste. Acum puteti Preincalzi cuptorul la 200. Se pune fiecare bucata de peste pe hartie de copt,.condim cu ulei si seminte de susan ,pentru decor si închidem foliile .Fiecare separat.: Coaceti timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ... servire. - 1 kg ardei grasi. Sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masline, 500 ml vin rosu sec, 1 cana de apa fierbinte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din zahar, vin si coaja de lamaie se fierbe un sirop gros. Cald, se toarna peste capsunile curatate, spalate, scurse pe sita si puse intr-o salatiera. Se da la rece. Se serveste peste 3-4 ore. - 500 g capsuni, 250 g zahar tos, 1 pahar vin rosu, 1/2 lamaie, coaja de lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se presara putina sare, piper si putin alcool, se face o taietura in care se introduce o felie de sunca presata. Se trece prin faina alba, prin oul batut, dupa care prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. - 200 g peste alb, 80 g sunca presata, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, faina alba. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 250 g peste, 1 ardei mic chilli rosu, 1 ceapa, 2 rosii, 1 lingura ulei, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g unt, 5-8 catei usturoi, 1 pahar vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro