Cauta in 21.292 retete
Încalzeste 2 lingurite de ulei într-o tigaie, apoi adauga fasolea verde si ardeiul. Lasa-le pe foc timp de 2-3 minute, apoi adauga si conserva cu fasole. Mai lasa pe foc aproximativ un minut si pune-le la racit. Pune amestecul într-un vas de salata si adauga busuioc, sare si piper, dupa gust. Adauga si restul de ulei si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu vei putea mânca un pepene sau doi odata, chiar daca ... ângi 1 kilogram de coaja de pepene, le tai cubulete si le ... jumatate de litru de apa. Pepenele se amesteca cu acest sirop ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamai si frunzele legaturii de busuioc. Acoperiti vasul si lasati lichidul ... . Cojiti banana si kiwi. Taiati pepenele galben in patru si scoateti ... puneti 1-2 linguri de serbet. Deasupra, presarati frunzulite de busuioc taiate marunt. - 1 pepene galben, 2 kiwi, o banana ... , 50 ml rom, 2 fire de busuioc verde. Pentru serbet: 3 lamai, o legatura de busuioc, 150 g zahar. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alimentara. Eu am o slabiciune pentru busuioc. Si e pacat ca noi, romanii ... doar cand ne binecuvanteaza popa. Busuiocul este o planta milenara, cel mai ... istoric fiind Biblia, care atesta busuiocul crescand pe locul unde Sf ... , la inaltare. Asa s-a perpetuat legenda busuiocului, ca simbolul unei vieti noi ... regleaza colesterolul. Azi gatim cu busuioc. In ton cu caldurile de ... ( de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ele branza ricotta, frunze de busuioc proaspat, se preasara nucsoara si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pepenele se curata de coaja. Menta se curata, se spala si ... sosul astfel: 2/3 din miezul de pepene se mixeaza cu restul de ... din restul de miez de pepene galben si forma cu iaurt ... frunze de menta proaspata. - 2,8 kg pepene galben, 0,5 kg iaurt degresat (0% grasime ... vin dulce alb (16-22% alcool), 50 g miere zaharisita, 50 g menta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la imbunatatirea vederii. 100g de pepene galben contine cantitatea zilnica necesara de vitamina A. In alimentatia copiilor pepenele galben este un fruct recomandat ... din cauza unei alergii la pepene ci din cauza aciditatii acestui ... . Cand alegi sa cumperi un pepene preseaza cu degetul mare suprafata ... si nu are lovituri atunci pepenele este potrivit pentru masa celui ... galben si fructe...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu vei putea mânca un pepene sau doi odata, chiar daca ... ângi 1 kilogram de coaja de pepene, le tai cubulete si le ... jumatate de litru de apa. Pepenele se amesteca cu acest sirop ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius Într-o tava, asaza o folie pentru copt, pe care sa o ungi cu foarte putin ulei. Asaza fileurile de somon pe foaia de copt, presara busuiocul, stropeste cu ulei de masline, apoi presara parmezanul ras. Pune la cuptor si lasa aproximativ 20 de minute, pâna ce pestele este opac în interior, iar parmezanul usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se pun si frunzele de busuioc, se gusta si se condimenteaza ... , cu câteva frunze proaspete de busuioc în farfurie. Se mai pot pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 230 de grade Celsius. Ardeii se coc la flacara aragazului, se învelesc în hârtie 10 minute, dupa care se curata coaja si semintele. Este important sa nu îi speli, deoarece vei atenua aroma lor. Asaza pe blatul de pizza felii de ardei copt, mozzarella si brânza de capra. Se introduce la cuptor 15 minute pâna când se topesc brânzeturile si se rumeneste blatul. La final se presara frunzele proaspete de busuioc si se stropeste cu ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie cei doi pepeni pe jumatate si scoate miezul rosu. Scurge bine ananasul de suc, taie merele felii si bananele bucati. Într-un vas, amesteca miezul de pepene, ananasul, merele, bananele si strugurii. Se împarte amestecul în 4 parti si se serversc în carcasele de pepene.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in toata tigaia. Daca aveti busuioc uscat, acesta se adauga la ... si se amesteca. Daca aveti busuioc proaspat, frunzele se adauga intregi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie pepenele galben în doua bucati aproximativ egale si se curata de seminte, lasând un gol în mijlocul fructului. Se taie un capacel din fundul pepenelui, pentru a se fixa pe farfurie. În golul format se pune înghetata, iar apoi se introduce timp de 15 de minute la congelator. În acest timp, capsunile se lasa la frigider, într-un bol, fiind stropite cu zahar si lichior. Înainte de servire, pepenele si înghetata se orneaza cu frisca si capsuni.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro