Cauta in 20.697 retete
Meteorologii spun ca in acest week-end gradele vor sari peste 35 de grade Celsius si se vor apropia vertiginos de 40. Asa ca, desfata-te cu un coktail Curacao la care adauga si multa gheata. Ingrediente si cantitati: 40 ml vodka Absolut 20 ml Curacao 7-up sau Sprite Mod de preparare: In paharul aprovizionat cu cristale de gheata toarna vodka Absolut si Curacao. Adauga 20 ml de Curacao si 7-up sau Sprite. Ca sa fie mai apetisant, garniseste marginea paharului cu o felie de lamaie si o cireasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O bautura cremoasa, fructata, pentru zilele fierbinti de vara... Ingrediente si cantitati: 1 banana 2 cesti cu suc de portocale 2 cuburi de gheata o felie de lime (lamaie verde) Mod de preparare: Pune toate ingredientele intr-un blender (cu exceptia feliei de lime) si amesteca-le la viteza medie pentru cateva secunde. Pune bautura rezultata intr-un pahar cu picior, apoi adauga felia de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 l lapte, 100 gr. alune, 400 gr. inghetata de vanilie, 250 ml votca Mod de preparare: Se fierbe laptele. Cind clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si pisate. Se ia laptele de pe foc si se lasa acoperit o ora. Mod de servire Se serveste rece, in pahare de cocktail, in care se pune cite o lingura de inghetata si votca (circa 40 ml) si se amesteca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr faina 1 lingurita praf de copt 100 gr zahar 1 lingurita sare 2 oua 160 ml lapte 4 mere verzi mari feliate subtire 2 linguri unt, topit ulei pentru prajit zahar pudra pentru pudrat Amestecati bine faina, praful de copt, zaharul si sarea intr-un bol. Bateti ouale si laptele impreuna si adaugati amestecul de faina, amestecand pana e uniform. Apoi incorporati merele si untul topit. Lasati aluatul sa se odihneasca cel putin 10 min. Luati din aluat cu o lingura si prajiti in ulei fierbinte...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
UPDATE: Castigatorul concursului Green Sugar este . Felicitari! Catalin, te rugam sa ne transmiti datele de contact pentru livrarea premiului, prin email la adresa retetehaplea2013@gmail.com sau in mesaj privat, pe Facebook. Cand temperatura de afara sare de 20 de grade Celsius, gecile se intorc in cuier, iar puloverele intra in ,,hibernare" in sifonier. N-ar fi rau [&] Post-ul UPDATE: Castigator concurs Green Sugar apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... desert, dar si de digestiv: cocktailul COLONEL. Un amestec aproape suav ... de preparare: Intr-o cupa de cocktail se pune inghetata de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mai tineti minte pasta de curry verde pe care am facut-o zilele trecute? Asa de buna si aromata a iesit, ca era musai s-o folosesc urgent. Cu ocazia asta am incercat si noul meu wok de fonta , pe care mi-l doream de multa vreme. A fost mai complicat la inceput pana m-am obisnuit, fiind putin mai greu decat wokul meu vechi, dar e super. Se incalzeste foarte repede (nu degeaba e marca Vitesse) si caldura se distribuie uniform, asa ca mancarea nu se arde. Manerele fiind de otel se cam incalzesc...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... carrot juice, I prepared a salad from green beans. For this you will need: green beans 1 carrot spring onions and garlic mayo salt and ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cel mai popular cocktail pe baza de tequila, Margarita, este nelipsit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cand afara sunt 40 de grade, ai nevoie de o bautura ca gheata. Noi iti recomandam sa incerci o combinatie intre vodka si apa tonica. Ingrediente si cantitati: 40 ml Absolut Vodka Apa tonica Mod de preparare: Amesteca vodka si apa tonica. Nu uita sa pregatesti o cupa cu multe cuburi de gheata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa cum sugereaza si titlul, coktailul "Briza Marii" se potriveste de minune cu serile petrecute pe faleza, sau, de ce nu, pe canapea vizionand filmul "Falci". Pentru prepararea lui raciti bine un pahar gen cupa. Puneti in shaker 45 mililitri de Vodca, 90 mililitri suc prospat de coacaze si 90 de mililitri de suc de grep. Amestecati bine in shaker continutul si treceti-l prin gheata pisata. Se orneaza cu cirese confiate. Se toarna ingredientele intr-un pahar inalt plin cu gheata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vara, caldura mare, gratare si iar gratare. Poate v-ati plictisit de clasicul cotlet doar cu sare si piper. Stiati ca daca lasati carnea la marinat cateva ore, gratarul o sa fie deosebit de aromat si moale? Puteti pune orice arome va plac: de la cele mediteraneene (rozmarin, maghiran, busuioc, oregano, salvie) la cele indiene (coriandru, scortisoara, ghimbir). Niste lichid acid (zeama de citrice, otet, vin) ajuta la fragezire, iar cotletul de porc, care nu prea are grasime, se marineaza si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Dragelor si dragilor, Mai m-am gandit (vorba reclamei): draga de Laura a organizat concurs , iar draga de mine s-a gandit sa participe. Nu-mi imaginez eu acum ca voi castiga, dar pentru ca mancare tot trebuie sa fac si pentru ca pusesem ochii de ceva vreme pe reteta asta , m-am gandit sa o fac si eu si sa v-o arat si voua, cu ingaduinta Laurei. Mari tangente n-am prea avut eu de-a lungul timpului cu bucataria (pardon, cuina :D) ardeleneasca (decat am beneficiat cand eram mica de prajiturile...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Din cand in cand (sau mai des) ma apuca pofta de mancare tailandeza. Din aia cu sos iute si aromat, cu lapte de cocos si lemomgrass. In multe retete se foloseste pasta de curry verde, pe care cu greu o gasesc. De aceea m-am gandit sa o pregatesc acasa. Mai ales ca aveam niste fire de lemongrass prin frigider care trebuia neaparat sa fie folosite. In reteta originala se foloseste si pasta de creveti (shrimp paste), dar din asta chiar ca n-am vazut pe la noi. Pentru inceput, n-am facut o ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele si se toarna in pahar. - 100 ml suc de ananas, 100 ml apa tonica, 30 ml sirop de menta. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 passion fruit pulpa 60 ml takamaka rom alb Busuioc proaspat Menta proaspata 1 lgt zahar 1 lime Apa minerala Gheata Zdrobesti in mojar menta cu busuioc, adaugi zahar, pulpa de p f. Le pui impreuna cu restul ingredientelor (mai putin apa minerala) intr-un pahar de blenduit. Agitam bine. Adauga apa minerala si decoreaza cu menta si busuioc.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... decorticati, o legatura ceapa verde, sos cocktail Mod de preparare: Se taie ... de avocado, putina maioneza, sos cocktail (special pentru fructe de mare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de avocado, putina maioneza, sos cocktail (special pentru fructe de mare ... decorticati, o legatura ceapa verde, sos cocktail maioneza, sare, piper, zeama lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blat: Albusurile împreunâ cu apa se bat spuma, adaugam apoi zaharul si batem pâna se topeste. Încorporam si galbenusurile. Faina se amesteca usor în compozitie pâna se uniformizeaza. Blatul se coace în forma rotunda la foc mediu. Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Când blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca, apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pâna când crema se îngroasa ca o smântâna, (avem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Masline negre: - Se amesteca maslinele cu uleiul pana cand se obtine o pasta fina. Se pastreaza intr-un borcan cu capac in frigider timp de 6 saptamani. Se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana. Masline verzi: - Se scurg maslinele si se combina cu restul ingredientelor pana cand se obtine o pasta fina. Se poate pastra in frigider, se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana.
Reţetă de pe retete.eva.ro