cocktail blue curacao rom
Pagina 5 din 5
O bautura cremoasa, fructata, pentru zilele fierbinti de vara... Ingrediente si cantitati: 1 banana 2 cesti cu suc de portocale 2 cuburi de gheata o felie de lime (lamaie verde) Mod de preparare: Pune toate ingredientele intr-un blender (cu exceptia feliei de lime) si amesteca-le la viteza medie pentru cateva secunde. Pune bautura rezultata intr-un pahar cu picior, apoi adauga felia de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand afara sunt 40 de grade, ai nevoie de o bautura ca gheata. Noi iti recomandam sa incerci o combinatie intre vodka si apa tonica. Ingrediente si cantitati: 40 ml Absolut Vodka Apa tonica Mod de preparare: Amesteca vodka si apa tonica. Nu uita sa pregatesti o cupa cu multe cuburi de gheata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... panettone( sau cozonac) 3 linguri rom esenta de rom Pentru decor: fulgi ... cozonacul si se stropeste cu rom( eu am avut si panettone ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... desert, dar si de digestiv: cocktailul COLONEL. Un amestec aproape suav ... de preparare: Intr-o cupa de cocktail se pune inghetata de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cel mai popular cocktail pe baza de tequila, Margarita, este nelipsit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa cum sugereaza si titlul, coktailul "Briza Marii" se potriveste de minune cu serile petrecute pe faleza, sau, de ce nu, pe canapea vizionand filmul "Falci". Pentru prepararea lui raciti bine un pahar gen cupa. Puneti in shaker 45 mililitri de Vodca, 90 mililitri suc prospat de coacaze si 90 de mililitri de suc de grep. Amestecati bine in shaker continutul si treceti-l prin gheata pisata. Se orneaza cu cirese confiate. Se toarna ingredientele intr-un pahar inalt plin cu gheata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... el pana sa-l inchid :)))))) P.S. Puteti inlocuiti tuica cu rom alb :) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
1 passion fruit pulpa 60 ml takamaka rom alb Busuioc proaspat Menta proaspata 1 lgt zahar 1 lime Apa minerala Gheata Zdrobesti in mojar menta cu busuioc, adaugi zahar, pulpa de p f. Le pui impreuna cu restul ingredientelor (mai putin apa minerala) intr-un pahar de blenduit. Agitam bine. Adauga apa minerala si decoreaza cu menta si busuioc.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Minunata mancarea de azi a ajuns in farfurie dintr-un noroc. Si ala chior :P. Adica am vazut eu intr-un magazin niste smochine grasute, moi si nu prea scumpe si m-am gandit sa-mi cumpar vreo cateva ca tare imi era pofta. Ma gandeam la smochinele alea dulci si minunate pe care le mancasem in curte bunicilor sotului meu. Si cum anul asta sarmanul smochin inghetase peste iarna, pofta imi ramasese neindeplinita. Am ajuns acasa, le-am spalat, am taiat una mai zemoasa in jumatate si mi-am bagat ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g cascaval sau branza telemea. Mod de preparare: Feliile de parizer se prajesc in unt sau in untdelemn numai pe o parte, fara sa li se indeparteze membrana; la caldura, aceasta se micsoreaza si feliile se vor stringe, ca niste cuiburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. Mod de preparare: Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita cu varf de faina, 100 ml smantana, patrunjel, telina si o mica ramura de cimbru, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg ciolan de porc afumat, o varza de circa 600-700 g, o ceapa mijlocie, 1 kg rosii, o lingurita cu varf de faina, 2 linguri untdelemn, 100 ml smantana, cimbru, marar, sare. Mod de preparare: Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sunt bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , stafidele se pun la înmuiat în rom, unde trebuie sa stea circa ... si stafidele si esenta de rom si se amesteca din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu ... de zahar, 1 lingura esenta de rom si 1 lingura de lichior si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr unt moale esenta de rom 150 gr stafide (eu am ... (usor incalzite) si esenta de rom. Cand aluatul este elastic, se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in apa calduta cu putin rom. Branza pusa intr-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curgator. Se adauga o esenta de rom (o fiola) si un pliculet de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro