Cauta in 21.294 retete
Se curata somonul de solzi, se spala bine in apa rece, apoi se pune la scurs pe un servet. Se stropeste cu zeama de la o lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la rece 30 min. Se incinge o tigaie, se pune ulei si cand e fierbinte uleiul punem bucatile de somon trecute prin faina, oul batut si nuca. Eu am ales sa-l pun in nuca dupa ce l-am scos din tigaie, deoarece nu-mi place nuca arsa sau prajita. Voi procedati cum credeti de cuviinta. Se serveste cu garnitura de cartofi natur...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mancarurile sau supele din coada de vita au o istorie indelungata pe ... bucataria chinezeasca. Rabo de toro (coada de taur, in spaniola) este ... se gatea  aproape ritualic  din coada taurilor ucisi in corida. Tocana andaluza din coada de vita se gateste indelung, cu legume, vin ... de preparare: aproximativ 4 ore Ingrediente: 1 coada de vita (aproximativ 1,5-1,6 kilograme) 4 morcovi ... taiati-le...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o prietena mi-a facut pofta de coada de vita, asta am folosit ... vita se poate folosi si coada, dar va spun eu ca ... Multi Ani, Irlanda! Tocana din coada de vita cu bere Guinness Ingrediente pentru 4 persoane 1 coada de vitel (aprox 1,5 kg) 300 ml bere ... dupa gust Mod de pregatire Coada de vitel se taie in ... carnea e fiarta bine. Tocana din coada de viat se serveste alaturi ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Daca cititi blogul acesta de mai mult timp, stiti cu siguranta ca sunt o mare sustinatoarea a meniului saptamanal (puteti rafoi aici recomandarile mele). Dar oricat m-as fi straduit, oricat de bine organizata eram, oricat de mult ma tineam de lista, mereu ajungeam la concluzia ca planul de acasa nu se potriveste cu ce se gaseste in targ/piata/supermarket. Ca sa nu mai vorbesc de cazurile cand, aflate in sezon si/sau la oferta, era rentabil sa achizitionez anumite ingrediente in cantitati mai...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... g orez, putin susan, capul si coada de la un peste (crap ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul ... cu smantana. - 1 cap de crap, coada si sira spinarii, 1 legatura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fierbinte sau rece. - Capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un gust specific). Capul si coada de peste se pune la ... , 1 lingura susan, 1/2 kg.cap si coada peste, cateva boabe de porumb ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de "continut". Adica, ajutati de coada unei furculite (am folosit eu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... comert (deja spalata si curatata ), o coada de vaca sau genunchi de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de miel, carne de la coada si de la git, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au scos intestinele,se spala repede fara a fi tinut prea mult in apa. Se taie bucati potrivite si cand zarzavatul si orezul sunt aproape fierte,se adauga borsul clocotit in prealabil, 2 catei de usturoi pentru aroma,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ce au fost indepartea intestinele,urechile si inotatorele. In 2 l de apa se pune la fiert,ceapa taiata marunt,morcovul taiat marunt,ardeiul feliat ,radacina curatata de patrunjel si telina ,se dau prin razatoare,rosiile oparite se curata de pielita si se taie marint sau se dau prin razatoare.Se fierbe zarzavatul cu un praf de sare cca. 25-30 minute dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute sa clocoteasca,potrivim de sare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare. din centrul mesei lipseste paunul care a ajuns dupa sedinta foto ... ) aici e si lebada gratioasa si paunul in toata frumusetea lui. a fost ... un pepene sa fac un paun.asa ca in sfarsit am ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com