Cauta in 21.294 retete
... turnati sucul de lamaie peste pastrav. Lasati-l la marinat 5 minute. Cat ... ceapa, zdrobiti usturoiul si tocati marunt cozile ciupercilor. Dupa ce s-a marinat pastravul 5 minute, puneti in wok jumatate din unt ... parte. Dupa ce ati rumenit pastravul, scoateti-l intr-o tava si lasati ... . Adaugati apoi cozile de ciuperci tocate si ciupercile si ardeiul gras ... si turnati sosul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata ciupercile, se taie coditele si se spala. Vinetele se ... grosime de 1 cm. Coditele de ciuperci, tocate marunt, se calesc împreuna ... cu jumatate din ardeiul iute. Ciupercile se umplu cu legumele calite ... felie de vânata si pe ciuperci câte o feliuta subtire de bacon ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de munte, in care salbaticia pastravului  sa nu ne mintim singuri ... crescatorie  se intalneste cu cea a ciupercilor de padure (care, asta nu ... urmeaza. Lasand gluma la o parte, pastravul gatit la foc iute pe ... apoi intr-un ratatouille de ciuperci de padure este o delicatesa veritabila ... preparare: 40 de minute Ingrediente: 2 pastravi (circa 300 grame bucata) 1 tulpina ... minut pana se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pastravi de 300 gr. bucata, 200 gr. ciuperci din conserva, 200 gr. branza ... amesteca branza cu oul si ciupercile si se condimenteaza dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , îl ungi cu unt. Sunca si ciupercile le vei praji cu o lingurita ... semi fierti. Peste ei pune ciupercile si sunca. În castron pune peste ... castronului peste vasul cu cartofi, ciuperci si sunca. Pune la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravii (curatati si spa-lati) se fierb impreuna cu zarzavatul (cu ... sau sfer-turi) si cu ciupercile (curatate si spalate). Se scot ... platou mai adinc. Se aseaza ciupercile im-prejurul lor, apoi se ... -te-cindu-se bine. Se toarna zeama pes-te pastravi si ciuperci si se da platoul la rece, pentru ca sa se prinda aspicul. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ... dafin, 4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravii se curata, se spala si se pun la fiert impreuna ... in rondele) si cu vinul. Ciupercile se curata, se taie in ... zeama in care au fiert pastravii si se paseaza prin sita. Se scot pastravii din zeama lor, se aseaza in farfurie si ... decora cu patrunjel tocat marunt. - 4 pastravi de cate 250-300 g fiecare ... , 100 ml lapte, 25 g unt, 8 ciuperci, 1 ramura de cimbru, 3 catei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cubulete rosiile si coditele ciupercilor, apoi toaca patrunjelul si amesteca ... si piper, dupa care umple ciupercile cu amestecul format. Ai grija ... sa arda domol când pui ciupercile pe gratar. Când furculita patrunde usor în partea laterala a ciupercilor, înseamna ca acestea sunt gata si le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie în feliute subtiri ... este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa gust. Amesteca bine, apoi umple ciupercile cu compozitia obtinuta. Asaza ... de 2 linguri de parmezan. Pune ciupercile la cuptor si lasa-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta tocanita de cartofi si ciuperci , care se poate adapta usor ... tocanita de cartofi , ori de ciuperci , principiul fiind acelasi. Ingrediente: - cartofi - ciuperci (de data asta am avut pleurotus) - morcov - praz sau ceapa ... praz :P Se toaca marunt si ciupercile (sfatul meu e sa le spalati ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200°C. Pune ciupercile pe o tava mare si decoreaza-le cu ceapa, usturoi si cimbru. Asaza brânza peste. Amesteca pesmetul cu patrunjelul si împrastie-le peste ciuperci. Lasa-le în cuptor 15-20 de minute. Între timp presara peste salata de arugula sucul de lamâie si putin ulei de masline. Ciupercile se servesc alaturi de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calit în ulei ceapa, orezul si ciupercile. Lasa-le pe foc aproximativ ... de umplutura formata din orez, ciuperci si ceapa. Mai apoi, toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o varianta mai ... lipicioasa :D Ingrediente: - ciuperci intregi, de marime mica sau ... Mod de preparare umplutura: Coditele ciupercilor se taie marunt si se ... Mod de preparare: Se umple o ciuperca cu ce s-a calit in prealabil ... ras, se "inchide" cu o alta ciuperca si se trece o scobitoare prin mijlocul celor doua ciuperci. Se trec ciupercile prin ou si pesmet ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro