ciroba perisoar ecu tomate frito
Pagina 5 din 5
Unul dintre cele mai populare sosuri italiene, marinara, isi trage numele si faima din porturile din sudul Italiei. Amestec simplu de ingrediente proaspete, de baza, sosul marinara se poate combina in fel si chip cu carne, peste si fructe de mare, ciuperci samd. Midiile in sos marinara sunt o combinatie clasica si se pot consuma ca atare sau cu paste. Portii: 2 Timp de preparare: 30 Ingrediente: 500 de grame carne de midii 1 cutie de rosii in bulion 1 pahar vin alb sec 2 linguri de ulei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fiindca suntem in postul Pastelui evident nu puteau lipsi de pe blog r etete de post , si cum ador ciupercile astazi o reteta cu ciuperci, scaldate intr-un sos de rosii delicios si aromat, o mancarica ce o sa va cucereasca cu siguranta. Perfecta cu o mamaliguta aburinda alaturi. Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 conserve rosii (cca 800 ml) 2 lingurite zahar brun patrunjel verde frunze de dafin sare, piper busuioc oregano cimbru Mod de preparare: Curatam ciupercile si le taiem feliute subtiri....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... apa rece si se fac perisoare mici si rotunde. Se taie ... un clocot si se pun perisoarele sa fiarba incet. Aproape de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg. carne de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura orez, 1 ou, patrunjel verde, sare, piper Mod de preparare: Se fierbe zeama de varza impreuna cu 1/2 -1 litru apa si 2 cepe taiate marunt. Pina fierbe zeama se da prin masina de tocat carnea impreuna cu 4 cepe, apoi se adauga putin piper pisat dupa gust, sare, 1 ou, 1 lingura de orez si se amesteca toate bine. Se formeaza in miini, cu faina, cocoloase de marimea nucilor, care se fierb in zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara Mod de preparare: Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Mod de servire Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa rece si se fac perisoare mici si rotunde. Se taie ... un clocot si se pun perisoarele sa fiarba incet. Aproape de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intregi. Intr-e timp se fac perisoarele: carnea tocata de doua ori ... bine-bine si se fac perisoare rotunde cu o lingurita .In ciorba care fierbe se introduc perisoarele facute si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert, sucul de rosii si, la urma, leusteanul tocat. Perisoarele se prepara din carnea tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiarba pina cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe ... cu sare. Din compozitia de perisoare, se ia cu lingurita udata ... ciorba care clocoteste. Cind toate perisoarele sint gata, se fierb la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare si verdeata. Se formeaza perisoare mici, care se fierb in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu apa. Cat fierb, pregatesti perisoarele. Dai ficatul prin masina de ... nou la fiert si formezi perisoare din compozitia de ficat carora ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
8 bucati snitel, sare, piper, 200 g branza ricotta, o lingura de unt, o lingura ulei de masline, 150 ml sos pentru friptura, la conserva, 370 g pasta de rosii, o lingura de capere Mod de preparare: Carnea se condimenteaza cu sare si piper apoi se unge cu ricotta si pe fiecare felie se aseaza citeva frunzulita de busuioc. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in ulei incins. Se adauga peste rulade sosul de rosii, sosul pentru friptura si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun caperele...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... razatoare. Se prepara amestecul pentru perisoare: carnea tocata se amesteca cu ... , sare si piper. Se fac perisoare potrivite la marime care se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... compozitie, se formeaza cu lingura perisoare carora li se da drumul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata ... un pic de orez. Cind perisoarele sint fierte, se pune zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Din acesta compozitie se formeaza perisoare mici, care se fierb in ... , in zeama obtinuta, se pun perisoarele, impreuna cu tarhonul verde tocat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piepturile de pui se dezoseaza, se spala si se taie in bucati mai mici. Carnea de porc se spala, se taie in bucati potrivite si se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pui. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se pun peste carne. Se incing 100 ml ulei intr-o cratita, se adauga carnea amestecata cu ceapa si se caleste. Se condimenteaza, se toarna vinul alb, o cana de apa si se fierbe pana cand s-a inmuiat carnea. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Cand...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 2 porti/2 raciones 4 rosi bine coapte/4 tomates maduros 200 ml apa/200 ml aqua sare/sal 1 lg oregano/1 cucharadita oregano cimbru/un pizca de tomillo Marar verde cateva fire/Eneldo fresco Mod de preparare: Punem toate ingredientele in blender ,trituram si savuram..delicioasa aceasta supa... Ponga todos los ingredientes en robot de cocina, tritura y..luego tomarla...mmm muy
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
... . Cu mina umezita se fac perisoare mici ce se tavalesc prin ... clocoteste se pun cu grija perisoarele si se lasa sa fiarba ... treptat amestecul in oala cu perisoare,amestecind cu grija sa nu se sfarame perisoarele. - 1 kg carne tocata, 2 cesti orez, o ceapa, un albus ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro