Cauta in 21.294 retete
... rumenit cateva minute. Stingi cu supa de legume fierbinte si continui ... paseaza. Amesteci piureul obtinut cu supa strecurata de legume si potrivesti ... nucsoara si incorporezi usor in supa. Se serveste cu marar tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente pentru 5 portii: 300 g carne de pasare o ceapa mica rosie 150 g carne de porc (cazaturi) 30 gr. de unt 100 g morcov 20g sare 100 g radacina de patrunjel un ardei gras 50 g ciuperci o rosie 100 g faina piper macinat, boia dulce un ou Pregatire: Carnea de pasare, carnea de porc degresata si legumele curatate se taie cubulete mici, ceapa se toaca marunt, ciupercile se taie felii iar ardeiul si rosia in bucati. Preparare: Carnurile, ceapa, legumele si ciupercile se calesc in putin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In oala in care vom pregati supica incingem uleiul si vom cali putin ceapa taiata rondele si usturoiul strivit dupa care adaugam rosiile taiate cuburi,cand s-au inmuiat putin adaugam zaharul,vegeta si piperul impreuna cu apa si fierbem 20 minute.Dupa acest timp mixam continutul adaugam in boluri ornam cu busuioc,smantanica si pregatim crutoanele. O supica delicioasa. Pofta mare!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata. Timp de preparare: 40 de minute Portii: 4
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosiilor , te poti bucura de o supa delicioasa, care poate fi consumat ... numai jumatate de ora obtii o supa perfecta! Ingrediente: - 1 kilogram de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si loboda. Adauga-le in supa. Adauga verdeata. Potriveste de sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune pe foc o cratita mare în care încingi untul si uleiul. Adauga carnea de pui taiata cubulete, morcovul, telina, usturoiul si ceapa. Amesteca usor ingredientele pâna când puiul este aproape prajit. Adauga ciupercile si continua sa amesteci pâna când ciupercile devin moi. Mai apoi presara faina pâna când amestecul e omogen. Adauga acum apa fierbinte peste continut, astfel încât cratita sa fie umpluta pe trei sferturi. Pune si cimbrul în cratita. La foc mic continua sa amesteci....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Supa de ceapa e subiect de galceava intre mai multe natii. Nu ... ca noi vorbim aici despre supa-crema de ceapa, derivata din ... . In jumatate de minut aveti supa crema. Intre timp veti fi ... care o faceti capac bolului cu supa. Peste paine , o mana de branza ... - galben aramie si lucioasa. Gata supa. Sa va bucurati de ea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se impune un ceai sau o supa fierbinte, apetisanta si consistenta. Nimic mai bun decat o supa de pui cu taitei si porumb, pentru ... cantitati pentru 4 persoane: 900 ml supa de legume sau de pui ... gust. Mod de preparare: 1. Toarna supa de pui sau de legume ... pui, ghimbirul si usturoiul. Lasa supa la fiert si, dupa primul ... din nou in oala cu supa, impreuna cu taiteii,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiate bucati si cartofii. 2. Pui supa si laptele si fierbi 10 ... bine. Eu am mai adaugat supa, spre final, pentru ca a fost ... final, adaugi parmezanul. 4. Torni in supa sosul pesto, condimentezi cu sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , o cana cu lapte, si da supa intr-un clocot. 3. Lasa sa se racoreasca putin supa si aduga trei galbenusuri de ou, desfacute ... , pune in fiecare castron de supa o bucata de branza telemea. Poti servi supa cu crutoane. Este la fel de placuta de baut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dafin 40 g untura 1 ou 1,5 l supa de oase 50 ml smantana ... boia dulce, se stinge cu supa de oase, se adauga cartofi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se toaca patrunjelul verde si se adauga in supa -crema obtinuta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare, pâna când se înmoaie, dupa care se scurge. În acelasi timp, pui untul într-o tigaie, la foc mic. Adaugi peste el ceapa maruntita si lasi câteva minute pe foc, amestecând continuu. Mai apoi, torni cele 3 cesti de lapte lent si amesteci, urmate de ceasca de iaurt. Acum ia jumatate de conopida si toac-o marunt, pentru o obtine o crema de conopida. Adauga peste ea amestecul din tigaie si o anumita cantitate de apa fierbinte,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune mazarea în apa cu sare si las-o sa fiarba 8-10 minute. Curata si taie marunt ceapa, morcovul si ardeiul. Caleste ceapa în ulei si adauga morcovul si ardeiul, apoi fierbe legumele la foc potrivit. Dupa ce a fiert si mazarea, separat, scoate-o din apa si strecoar-o, dupa care o pui în supa de legume si adaugi sare si piper. Când supa este fiarta, adauga bacon. Se serveste cu crutoane si putin patrunjel maruntit, presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro