Cauta in 21.294 retete
... mai numeste si ciorba radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de pui. Din cantitatile de mai jos ies sase-opt portii. Ingrediente : un piept de pui fara piele, dar cu ... spuma. - Dupa ce legumele si puiul s-au fiert, scoate-le pe ... bucatile de carne de burta) puiul si pune-l in supa. Striveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , un pret convenabil. Carnea de pui si de curcan au marele ... piele 180 kcal. Pulpa de curcan are 180 kcal, pieptul de pui fara piele, 140 kcal, piept de pui cu piele 177 kcal, pulpa de pui, 150 kcal. Poti incerca si ciorba de la Radauti , dar si cozonacelul de pui , sau ... , la fel de bine cu pui sau curcan. Cozonac de curcan ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marar. O alternativa la mai consistenta ciorba de salata cu costita afumata ... de preparare: 1 ora Ingrediente: 1 piept de pui 1 salata 1 ceapa 4 catei de ... frunzele de salata. Taiati pieptul de pui fasii. Incingeti uleiul intr ... , patrunjelul si morcovul. Adaugati pieptul de pui. Stingeti cu 2,5 litri de ... , optional, piper. Adaugati verdeata si opriti focul....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... potrivita dupa o zi lunga de munca obositoare. Ingrediente: - un piept de pui, - doi morcovi, - o telina mica ... smantana, - sare, ulei. Preparare: 1. Da prin masina de tocat pieptul de pui, apoi un morcov si ... si pastarnacul taiate ca pentru ciorba. Pune un parf de sare ... legumele si ciupercile inabusite. Lasa ciorba sa fiarba circa 10 minute ... dintr-o data oul batul in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ingrediente : sase-opt aripioare de pui si doua bucati de spate de pui sau piept de vaca, cu oase sau fara, trei cepe, doi ... spuma. De obicei, carnea de pui fierbe in 30, iar cea ... o mana de verdeata proaspata. - Serveste ciorba fierbinte cu o lingura de smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de legume sau de pui; 1 piept de pui dezosat si fara ... de preparare: 1. Toarna supa de pui sau de legume intr-o oala, dupa care adauga pieptul de pui, ghimbirul si usturoiul. Lasa ... 20 de minute, pana cand puiul se fierbe si se fragezeste ... carnea pe o farfurie si taie pieptul in bucati care sa poata fi mancate dintr-o inghititura. 2....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de calorii. Ingrediente sunt pentru sase portii. Ingrediente: un piept de pui sau sase aripioare de pui, o cutie mica de mazare verde, o cutie ... de patrunje, sare, piper; Preparare: 1. Spala carnea (daca foloseti piept de pui, portioneaza sase portii) si pune-o la fiert cu 1,5 litri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... FOTO MAI JOS SUPE SI CIORBE http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/07/ciorba-ardeleneasca-de-fasole-verde.html FOTO MAI JOS LEGUME ... -ro.blogspot.com/2010/07/pui-la-cuptor-in-vas-acoperit ... ://dana2dor.blogspot.com/2010/07/piept-de-curcan-cu-sos-de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... suplimentara de gust. Supe si ciorbe > Supa de peste pentru mahmuri ... doi > Gulas la ceaun > Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel > Piept de curcan umplut a la Buda - Budai ... ) > Papricasul de crap al morarului > Pui cu vin din Fehervar > Varza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ar putea lua forma unui piept bine dezvoltat, de culoare roz ... , painea si smantana care insotesc ciorbele) neconventional ? La insecte au apelat ... iarna, pentru ca iti incalzeste pieptul imediat. Daca cele de mai ... carnati (Aunt Bessie's), aripioare de pui, peste, creveti, crabi, taitei cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ciorba de pui cu afumatura 1 pui fara piept 1 ardei gras verde 1 ardei capia rosu 1 morcov mare 1 ceapa ... tocat iar la sfarsit condimentele. Puiul portionat il punem in 3 l apa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... timp. Pentru patru portii aveti nevoie de o jumatate de piept de pui (daca-i cu os, nu se supara nimeni) pe care ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente: piept de pui 2 dovlecei 2 morcovi 1 gulii praz usturoi verde patrunjel tocat marunt ... Mod de preparare: Se spala pieptul si se taie in bucati ... cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana ...
Reţetă de pe gastronomia-marocana.blogspot.com
... mai repede si fac supa/ciorba/sosul mai bogate. Ingrediente pentru ciorba de pui: - un piept de pui - o ceapa medie - 2 morcovi - 1 radacina de ... facut pentru a va bucura de o ciorba gustoasa si foarte consistenta. Atat ... 2 dupa un bol de ciorba de pui cu smantana. Aaaa, sa ... toate aromele se intrepatrund, iar ciorba devine...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Începem prin a curata legumele si de a le taia cubulete, rondele sau rase (în functie de preferinte). În timp ce pregatim legumele, putem pune pieptul de pui taiat cubulete la fiert împreuna cu sarea si piperul. Îl lasam doar 10 minute la fiert dupa care adaugam morcovul si mai lasam înca pe atât pe foc. Adaugam restul legumelor si bulionul, iar în jumatate de ora ciorba ar trebui sa fie gata. Daca va place patrunjelul, nu ezitati sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ardeiul rosu si cubuletele de pui. Oala se pune pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si uleiul. Adauga carnea de pui taiata cubulete, morcovul, telina, usturoiul ... . Amesteca usor ingredientele pâna când puiul este aproape prajit. Adauga ciupercile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe pieptul de pui intreg si apoi se taie in fasii subtiri.Impreuna cu pieptul de pui se fierb si legumele intregi. Apoi se paseaza in blender impreuna cu putina zeama de la fiert pana cand devin fine ca o crema.Pieptul de pui taiat fasii se pune in oala inapoi peste care se adauga si legumele pasate. Galbenusurile se amesteca cu smantana si se toarna in oala apoi se acreste cu zeama...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro