Cauta in 17.804 retete
Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine un preparat sanatos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de curcan (eu am folosit o pulpa taiata felii) 3 linguri ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine un preparat sanatos. Foto: doctoroz.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pulpa de curcan dezosata cartofi morcovi praz legume uscate sare ... pus peste ele pulpa de curcan spalata si condimentata cu sare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de pui si cea de curcan sunt apreciate pentru calitatile lor ... . Carnea de pui si de curcan au marele merit de a se ... de grame de pipt de curcan, fara piele, are 110 kcal ... piele 180 kcal. Pulpa de curcan are 180 kcal, pieptul de ... , 150 kcal. Poti incerca si ciorba de la Radauti , dar si ... bine cu pui sau curcan. Cozonac de curcan cu dovlecei Pui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se ... cum o face un blid de ciorba de potroace. Iar secretul e zeama ... : Ingrediente: 1,5 kilograme maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa 4 l zeama ... fierbeti inca 5 minute, sa dea ciorba in cateva clocote. Potriviti de ... si marar verde taiat fin. Ciorba de potroace se seveste imediat ... decat la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... buc carne de curcan, sare, piper, 2 fire salvie, 3 linguri pesmet, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata Mod de preparare: Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ... . - Maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un curcan de cca 2 kg (gata taiat), 100 g orez, 50 g unt ... de preparare: Numai puiul de curcan se poate pregati umplut, deoarece ... si cu ea se umple curcanul sub piele, exact ca si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care le cunosti ... fiert timp de 2-3 minute. 4. Pune ciorba in bolul din care va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se ... si smintina. - 1 kg piept de curcan, 2 cepe, 2 kg orez, o felie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de orez. - 1 kg piept de curcan (file), 500 g morcovi, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sare si piper. Carnea de curcan se intinde si se unge ... ciuperci, 2 cepe, 1 kg piept de curcan, 200 g brinza de vaci, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de curcan se pune la fiert in trei litri de ... salata verde. - 1 kg carne de curcan cu oase, 3,5 litri de apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare. - 1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro