ciorba de pasare
Pagina 1 din 3
... pentru 5 portii: 300 g carne de pasare o ceapa mica rosie 150 g carne ... un ou Pregatire: Carnea de pasare, carnea de porc degresata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 portii: 150 g ficat de pasare o legatura patrunjel verde 150 g carne ... se taie cubulete, ficatul de pasare si ceapa se toaca marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... carnea; daca fierbe mai mult, ciorba scade). Zarzavatul si ceapa, rase ... fiarba circa 30 minute; apoi, ciorba se acreste dupa gust. Daca ... foc, se drege, ca si ciorbele precedente si se sareaza. Pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste. - Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ... , git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de pasare se portioneaza se pune la fiert in apa ... ulei si se adauga la ciorba. Din faina, ou, apa se ... tocmagii, care se fierb in ciorba. Cand carnea este fiarta se ... presara verdeata tocata. - 500 g carne pasare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru a da sens resturilor de pasare (maruntaie, aripi, gaturi, picioare, etc ... in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se ... preparare: Ingrediente: 1,5 kilograme maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa ... cu putina sare maruntaiele de pasare taiate in bucati potrivite. Fierbeti ... fierbeti inca 5 minute, sa dea ciorba in cateva clocote. Potriviti de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , maruntaiele si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare ... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ... doreste, sau simpla. - 1/2 kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro