Cauta in 20.694 retete
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la violoncel, pe ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când începe sa fiarba. Adauga mazarea si lasa la fiert timp ... doua minute sau pâna când mazarea s-a înmuiat putin. Adauga frunzele de ... si sarea. Pune amestecul de mazare si supa într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... De obicei fac ciorba de fasole simpla, fara carne, dar zilele trecute am vazut la Andrei (Afumaturi.ro) o ciorba care arata tare bine si ... restul. Le adaugam iar in ciorba cu ciolanul taiat bucatele, ardeiul ... . Mie mi s-a parut cam dulce ciorba si am acrit-o cu bors ... am terminat o oala mare de ciorba in cateva zile. De abia ... apara si zarzarele sa acresc...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... ciorba romaneasca unica, de sezon, ce contine in ea toata dulceata ... care pot fi folosite, cat tecile sunt inca elastice si boabele ... desfac, se aleg boabele iar tecile se arunca.[/note] Taiati sau ... focul si adaugati patrunjelul tocat. Ciorba de fasole pastai se serveste ... iute. [tip]Daca eliminati iaurtul, obtineti o minunata ciorba de post.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra ... adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarba 10 minute, se pune mazarea si se continua fierberea pâna ... lamâie. Supa-crema de mazare se serveste calda, cu crutoane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune mazarea în apa cu sare si las-o sa fiarba 8-10 minute. Curata si taie marunt ceapa, morcovul si ardeiul. Caleste ceapa în ulei si adauga morcovul si ardeiul, apoi fierbe legumele la foc potrivit. Dupa ce a fiert si mazarea, separat, scoate-o din apa si strecoar-o, dupa care o pui în supa de legume si adaugi sare si piper. Când supa este fiarta, adauga bacon. Se serveste cu crutoane si putin patrunjel maruntit, presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa clocoteasca câteva minute. Adauga mazarea si verdeturile (mai putin menta), tocate. Când mazarea este bine fiarta, pune totul într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . La final, vei adauga si mazarea cu putina apa în care a fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala cu apa se fierb mazarea si câteva frunze de spanac si de salata, taiate fin. Se lasa sa fiarba înabusit, la foc potrivit, trei sferturi de ora. Când mazarea este bine fiarta, se paseaza si se trece prin sita. Se subtiaza cu zeama în care a fiert si se lasa sa mai dea câteva clocote, se adauga uleiul si sarea, amestecând din când în când.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle. Sunca de Praga se ... razuit. Se amesteca pastele si mazarea cu sosul, se potriveste de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ...Acum, de exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie ... , telina) - morcovi - cartof - fasole verde - mazare - ardei gras - bors - 100 gr ... mi-au fost suficiente). "Asamblam" ciorba, adica punem si bucatile de carne in ciorba, punem cartoful taiat cubulete mici, punem pasta de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: carne de pui ceapa sos tomate faina mazare marar Se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga carnea de pui. Cand s-a rumenit un pic carnea, se stinge cu sos de tomate (la care se adauga 1-2 linguri de faina) si 1 cana cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea este gata si se adauga mazarea (congelata) impreuna cu mararul. Se mai fierbe pentru cateva minute si se serveste fierbinte cu paine proaspata - pentru a putea sterge si ultimul gram...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei intre ... putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro