ciorba cu os vitel
Pagina 1 din 1
... . In sosul format, pui cateva bucati de carne de vitel, cu os cu tot. Poate fi ... frageda, dar musai sa aiba os, ca doar de acolo vin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , din cand in cand...Acum, de exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie. Cum ce-s aia frecatei? Apai un ... va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel radacina/pastarnac ... se desprinda usor de pe os), il scoatem, portionam carnea, iar ... mi-au fost suficiente). "Asamblam" ciorba, adica punem si bucatile de carne in ciorba, punem...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dor de o ciorbita? Va propun o ciorba de vacuta extrem de gustoasa. INGREDIENTE: carne vitel cu os (aprox 1 kg ) 1 telina mica 2 pastarnaci 1 radacina de patrunjel 3-4 morcovi ... borsul, mai lasam 5-10 min ciorba pe foc si gata. Aveti ... proaspat, daca nu gasiti acriti ciorba cu ce sunteti obisnuiti. A, sa ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com